Hirdetés

Sony Ericsson Live with Walkman - ez már csak brand

Hirdetés

Üzemidő, összegzés

GPS-vevő természetesen található a készülékben. Gyárilag a Google kiváló navigációs szoftvere mellett a Wisepilot nevű alkalmazást találjuk meg a menüben, azonban nem a legfrissebb verzióról van szó, így ha rákattintunk, egyből megyünk is a Marketba, hogy frissítsünk.

Sony Ericsson Live with Walkman
[+]

Az akkumulátor 1200 mAh-s, cserélhető. A kis méretű és felbontású kijelzőnek hála az átlagosnál egy fokkal talán jobban bírja szuflával az apró újdonság, zenét lejátszani a gyári adatok szerint 17 órán keresztül tud. Ha viszont mindenre használjuk, azaz telefonálunk, netezhetünk és muzsikát is megszólaltatunk, akkor egy-másfél napos üzemidőre számíthatunk. Egy napot viszont tényleg kibír.

Sony Ericsson Live with Walkman
[+]

Értékelés: Sony Ericsson Live with Walkman
Külső
Ergonómia 8 pont
Anyaghasználat 7 pont
Összeszerelés minősége 8 pont
Kijelző mérete, minősége 6 pont
Belső
Kezelhetőség 8 pont
Sebesség 9 pont
Szoftver rugalmassága, bővíthetősége 9 pont
Felhasználói felület élménye 8 pont
Alapfunkciók
Hangminőség, vételi stabilitás 8 pont
PIM funkciók 10 pont
Adatkommunikációs képességek 8 pont
Multimédia
Vizuális 6 pont
Audio 8 pont
Egyebek
Üzemidő 6 pont
Ár/érték aránya 8 pont
Hogyan értékelünk?

A Sony Ericsson Xperia Live with Walkman tudását tekintve a piac egyik legjobb ajánlata. Ára függetlenül nagyjából 60.000 forint környékén mozog, Telenornál kártyásan 42.000 forint, ennyi pénzért egy közepes kijelzővel, ahhoz képest rendkívül erős hardverrel, tekinteteket megragadó külsővel és jó minőségű készülékházzal felvértezett készüléket kapunk, mely adatkommunikációs és szoftveres oldalról nézve is erős. Nagyon jól hangzik.

Viszont a zeneiség egy humbug, a tucatfülhallgató méltatlan a Walkman névhez, ahogy a 2 GB-os microSD kártyával is csak három éve lehetett volna dobbantani. Nyilván azért kapunk efféle kiegészítőket, hogy az árcédulán az az összeg lehessen rajta, ami most is van. De lássuk be, ilyenkor nem kellene Walkmannak hívni egy készüléket. Ezen azért túl lehet lépni, ha pedig megtesszük, láthatjuk, hogy mint telefon, a Live with Walkman jó. Kap is plecsnit, íme:

Sony Ericsson Live with Walkman

Bocha

A cikk elkészítésében a T-Mobile mobilinternet volt segítségünkre.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés