Hirdetés

2018. december 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Samsung S3350 Ch@t 335 - szociális háló

WiFi, közösségi funkciók és teljes billentyűzet, ezeket kínálja a Chat-sorozat negyedik tagja.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A világban most szinte minden az okostelefonokról szól. Minden csatornán tolják az arcunkba, hogy vegyünk ilyen készüléket, elsősorban androidost, de a WP7 és persze az iPhone sincs nagyon háttérbe szorítva. Azonban a nagy nyomulás ellenére még mindig bőven akadnak olyanok, akiknek nincs szükségük ezekre, különböző okokból. Ugyanakkor néhány dolgot szívesen látnának egy hagyományos mobilba csomagolva, mint mondjuk egy teljes billentyűzet, Facebook kliens, meg email és hasonlók.

Samsung S3350 Chat335
[+]

Az köztudott, hogy ha van olyan gyártó, akinél extrém széles a kínálat, azok között tuti ott van a Samsung. Bár mostanában ők is a Galaxy néven futó okostelefon vonalat nyomják gőzerővel, azért van más is a polcokon. Mondjuk a Chat-sorozat, ami a nevéből eredően elsősorban szöveges kommunkációra kihegyezett készülékeket takar. Jelenleg négy telefon fut ilyen családnévvel, közös jellemzőjük, hogy teljes billentyűzettel rendelkeznek. Kettőt már teszteltünk is korábban, a B3410-es érintőképernyővel és kihúzható billentyűzettel, míg a C3222 klasszikus kialakítással és kétkártyás kivitellel rendelkezik.

Samsung S3350 Chat335
[+]

Utóbbinál akár testvérének is tekinthetjük az XXL GSM-től érkezett S3350 Chat 335-ös modellt (a modellszámozás logikussága gondolom mindenkinek feltűnik). Ez is hagyományos kialakítású, teljes billentyűzetes, viszont nem kétkártyás, de hardveresen kicsit fejlettebb annál. Hogy ez mire lehet elég, az kiderül a következő oldalakon. A doboz semmi extrát nem rejt, a készüléken felül a töltő, egy sztereó füles és egy adatkábel hever benne, meg persze a használati.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.