Samsung C6712 Star II DuoS - rádupláz

Bevezető, tartozékok

A kétkártyás készülékekre van igény, ez ma már teljesen biztos. Elegendő csak azokra gondolni, akik a munkahelyükön is kapnak egy céges előfizetést vagy akár készüléket is, miközben ott az évek óta használt saját kártyájuk is. Az ismerősöknek, családtagoknak macerás lenne megadni a céges számot is, de szeretnénk, ha bármikor el tudnának érni minket. Itt jön képbe a kétkártyás mobil.

Samsung C6712 Star II Duos
[+]

Néhány éve ez az opció csupán a kínai noname készülékekben volt megtalálható. Azonban mostanra a legnagyobb gyártók is belátták, hogy szükség van a paletta ilyen irányú bővítésére. Legelsőként a Samsung lépett, aki ma már igen rutinosnak számít ezen a téren. Mostanában azt találták ki, hogy a népszerű (vagy annak szánt) modellekből csinálnak ilyen változatot. Ezért lett a Champ után most a Star II-ből is ilyen.

Samsung C6712 Star II Duos
[+]

A hosszú és persze logikátlanul típusszámozott készülék az XXL GSM-től érkezett egy igen apró dobozban. Nem is fért el benne sok dolog, a készüléken kívül csupán a használatit és egy hálózati töltőt kapunk hozzá. Az adatkábel és headset hiánya kissé meglepő lehet, de a szabványos csatlakozók korában ez bizony terjedőben van az alacsonyabb kategóriákban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés