Hirdetés

Palm Treo 750 - szentségtörés

Hirdetés

Bevezető

Nem is olyan régen tesztelhettük a Treo 680-at, amely felemás érzéseket keltett bennünk. Egyrészről dicsértük egyedi menürendszerét és logikus felépítését, de a Palm operációs rendszer ismert erről az oldaláról, másfelől viszont húztuk a szánkat rendesen, hogy olyan dolgok maradtak ki, mint a 3G, vagy a WLAN.

Nos, a dolgok nagyot változtak, hiszen régóta ismert volt a tény, hogy hamarosan piacra kerül a Windows rendszerrel felszerelt Treo is, amelynek elég prózai oka van: a Palm 5-ös verziószámánál nem készült újabb oprendszer, illetve készülgetett, de sosem lett kész, és lehet, hogy ez most már így is marad. Így aztán a mentöőv a Microsoft képében érkezett meg és megszületett az első Treo Windows rendszerrel.

Olyan ez, mint ha Bush Oszama Bin Laden nyaralójába is beköltözne kicsit, de legalábbis a személyzetet kölcsönözné az eddigi legnagyobb ellenségének, illetve nézzük fordítva: Oszama kényszerül rá, hogy az amcsi górétól kérjen segítséget, mert a saját személyzete már nem tudja kezelni a kaputelefont.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Palm

Azóta történt

  • Palm Centro - egyéniség

    Aprócska PalmOS alapú tenyérgép 2008-ban: pár szempontból elavult, néhány szolgáltatása ugyanakkor példaértékű. Például a kezelhetősége.

Előzmények

Hirdetés