OnePlus Icons - ígéret szép szó

Külső, kényelem, mikrofon

Alumíniumból készült a fülhallgatóház jelentős része, de az Icons össztömege csak 15 gramm, a kényelmet pedig fokozza az emberi fülnek megfelelően, körülbelül 45 fokban elforgatott vetőcső. A komforttal egyébként nincs is sok probléma, főleg akkor, ha többféle illesztéket kipróbálunk, viszont az izoláció maximum közepesnek mondható, a driver-flex jelenséget megelőzendő elég nagy rések kerültek a hátuljára, ezeken keresztül pedig nem ritkán hallatszik ki a zene és be a zaj.

A fülbe helyezéskor fellépő nyomáskülönbséget remekül egyenlíti ki a lyuggatott hátoldal.
A fülbe helyezéskor fellépő nyomáskülönbséget remekül egyenlíti ki a lyuggatott hátoldal. [+]

Természetesen nem maradt le róla a távirányítóval egybeépített mikrofon, elsőre kicsit kontrasztosnak tűnik, hogy az elegáns fémhez képest itt műanyagot látunk, de ezzel sok grammot meg tudtak spórolni, és még barátságosabbá tették a mindennapi felhasználást. Nem csak felvevőgomb jár a távirányítóhoz, hanem hangerőszabályzók is, de a OnePlus honlapja külön kiemeli, hogy csak CTIA-lábkiosztású forrásokhoz csatlakoztatva működik a rendszer, a hangerőt pedig Apple-készülékeken nem tudjuk vezérelni. A telefonálási hangminőség megfelelő, remekül halljuk a partnerünket és a mi beszédünket is hiba nélkül továbbítja a mikrofon.

Remek védelmet nyújt a tok, megéri azt a néhány másodperces fáradozást, amíg elpakoljuk.
Remek védelmet nyújt a tok, megéri azt a néhány másodperces fáradozást, amíg elpakoljuk. [+]

A kábel 125 centiméter hosszú, elég vékony, ugyanakkor rugalmas is, borítása szövetből és szilikonból készült, jack csatlakozója egyenes, magától értetődő módon 3,5 milliméteres átmérővel rendelkezik. A specifikációs táblázaton nem fogunk meglepődni, a 20-20000 Hz-es frekvenciaátvitel már alapvetőnek mondható, a 110 dB körüli érzékenység sem kiugró adat, ahogy az 5 mW-os névleges teljesítmény és a 32 ohmos impedancia sem, a 11 milliméteres, szimpla dinamikus meghajtó viszont valamennyivel nagyobb a megszokottnál.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés