2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

MyAudio Phone 5 - a duál SIM-es óriás

MyAudio Phone 5 a Galaxy Note-ra nagyon hasonlító, de két SIM-es és baráti árazású készülék, mindehhez pedig kellemes felhasználó élmény párosul.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Szinte minden mozzanatot meg kell innentől gondolni, ha a stílusjegyek hasonlóságát nézzük. Az okostelefonok lassan kihagyhatatlan részévé válnak a mindennapjainknak, akár az újságolvasást, internetezést, vagy csak az email olvasását nézzük. Mivel a gyártók sora folyamatosan bővül, egyre nehezebb igazán innovatív ötlettel előállni, pláne a kisebb vállalatoknak, akiknek messze nincs annyi tőkéjük ezek megvalósításához. Ők azok, akik igyekeznek legalább külső jegyekben felnőni a nagyokhoz, több-kevesebb sikerrel.

MyAudio Phone 5
[+]

A kijelzőméretek végtelen variációja leginkább a felhasználóknak jó, akik így legalább több opció közül választhatnak. A nagyobb megjelenítők már-már kisebbfajta tabletekként tarthatók számon, amelyre kiváló példa mostani szépségünk, a MyAudio Phone (Series) 5. Ezt a kijelentést félig már maga a gyártó hirdetőszövege is alátámasztja, ugyanis ez egy igazi okostelefon, egy tábla PC adottságaival. Hogy az adottságok mennyire helytállóak és valósak, az hamarosan kiderül, de előre lehet vetíteni azt, hogy jobb, mint amilyennek első ránézésre tűnik, s hát bizony fényévekkel jobb annál a BLU Studio 5.3-nál is, amit nemrég hordott le Bog a sárga földig.

MyAudio Phone 5
[+]

A telefont a MyAudio bocsátotta rendelkezésünkre, méghozzá egy elég sok információt (főleg a főbb specifikációkat hirdető) és a készülék képét tartalmazó dobozban. Nem csak a felszíni felhozatal előtt hajthatunk fejet, hanem a tartozékok száma előtt is. A csomagolást kibontva ugyanis szemünk elé tárul a microUSB kábel, a közepes minőségű headset, a töltő, valamint két(!) gyári akkumulátor, a szokásos leírások társaságában. Aki hiányolna még valamit, annak örömteli hír, hogy az előbbieken kívül még egy 4 GB-os microSD kártyát is kapunk, amelyet már a telefonba behelyezve találunk meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.