Hirdetés

LG KS360 - a fiatalok álma

Hirdetés

Előszó, a tartozékok

Mi alapján ítél meg egy laikus egy mobiltelefont? Miért mondja az elektronikai termékek területén kevésbé jártas fiatal leány egy készülékre, hogy neki pont ez a cucc kell? Alapvetően azért, mert tetszik neki és mert sokat látta a tévében. Miért mondja a vele egyidős legény, hogy neki az a modell a szíve vágya? Azért, mert úgy gondolja, hogy a gyártó aktuális csúcsmodellje egy kiváló készülék, és bár azt nem birtokolhatja, gyártón belül választ magának új telefont. A lényeg tehát az, hogy az adott márkákat a felhasználók alapvetően vagy a személyes véleményük, vagy az aktuális csúcsmodell alapján ítélik meg. Ezt a tézist rúgja most fel az LG.

LG KS360 alias LG Tribe

A második számú koreai gyártó ugyanis az utóbbi időben olyan eszközökkel rukkolt elő, melyek a szakma és a felhasználók tetszését egyaránt kiváltották, ami mellett meglehetősen olcsók is. Most pedig itt van a KS360 nevű, alapvetően fiatalok számára készített modelljük, amivel ismét egy kisebb mérföldkövet tehetnek le. A készülékkel való első találkozás is meglehetősen egyedi, ugyanis egy jó ideje ez első eszköz, amiről egyből tudni, hogy melyik felhasználói réteg számára készült. Persze nem ez az egyetlen telefon, amivel a tinédzsereket/fiatal felnőtteket célozzák meg, rengeteg efféle kütyü jelent meg az elmúlt pár évben, de ezen modellek túlnyomó része mégis inkább zenei modellként maradt meg a fejünkben, valószínűleg azért, mert a gyártók jellemzően ebből az irányból fogták meg készülékeik esszenciáját. A KS360 viszont valahogy más tészta. Idehaza kis túlzással egzotikumnak számít, aminek egyetlen oka az, hogy szolgáltatóknál egyelőre nem, csak a hazai piac körülbelül egy tizedét kitevő open marketen (azaz a kártyafüggetlen készülékek piacán) kapható, tehát sem a televízióból, sem az óriásplakátokról nem mosolygott még ránk. Másrészt újdonság is, az XXL GSM ennek megfelelően csak egy TIM (Telecom Italia Mobile) logóval ellátott példányt tudott biztosítani nekünk, mivel olasz barátainknál a cucc LG Tribe néven, kicsit előbb forgalomba került. Azonban elsősorban mégsem ezek miatt különleges, hanem azért, mert harsány színeket és QWERTY billentyűzetet kapott - SMS bajnokoknak, hogy a sokéves reklámot idézzem.

LG KS360 alias LG Tribe

Az eszköz egy alsó-középkategóriás szegmensre jellemző méretű dobozban érkezett hozzánk, mely ennek megfelelően nem rejtett magában túl sok tartozékot. megkapjuk az alapfelszerelésnek számító hálózati töltőt, a sztereó headsetet és az adatkábelt, másra viszont ne is számítsunk. egy memóriakártyát véleményem szerint mondjuk nem lett volna hülyeség gyárilag becsúsztatni a foglalatba, de a mai árak mellett azért ezt nem nevezhetjük komoly hiányosságnak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés