Hirdetés

LG GM310 - A Dolby érintése

Hirdetés

Külső

A puritán dobozból ezúttal egy csúszkás telefon bújik elő. Kellemesen karcsú darab, mindössze 13,9 milliméterre nőtt. A készülék a fekete-arany-narancs színekből építkezik. A narancs jelenléte persze szándékos áthallás a Sony Ericsson Walkman modelljeire, hiszen azoknál már szinte kötelezően jelen van.

LG GM310
[+]

Az előlapon egy viszonylag nagy, 2,2 inches kijelző figyelget, ennek felbontása 240x320 pixel, technológiáját tekintve pedig TFT. A megjeleníthető színek száma ezúttal 65 ezer, ami itt tökéletesen elég. A kijelző alatt a két gyorsgomb egybenőtt, ez az a pont, ahol szétcsúsztatásnál megtámaszkodhat hüvelykujjunk. Alatta a navigációs pad érintőgombjai helyezkednek el, középen az OK funkció valódi gombot kapott, kiemelkedik síkjából. Sajnos nem eléggé, és nem is elég nagy, ugyanis a telefon legkomolyabb hibáját is ide tervezték a mérnökök: annyira pici az OK gomb, hogy megnyomáskor óhatatlanul az érintőgombok egyikét is könnyedén eltaláltam. Nincsenek virsliujjaim, mégis sokszor megesett a "félrenyomás" a tesztidőszak alatt.

LG GM310
[+]

Bal oldalon a hangerőszabályzó gombpár kapott helyet, felette szabvány 3,5 mm-es fejhallgatókimenet látható. Jobb oldalra a spéci LG csatlakozó került, ajtóval eltakarva, alatta pedig a zeneindító gyorsgomb, az alkalmazásváltó/billentyűzár közös billentyűje, majd a fényképezőgép exponálógombja került. Alul és felül ezúttal semmi sem szakítja meg az egyhangúságot.

LG GM310
[+]

A hátlap selymes, puha műanyagból készült, bal felső sarkában a kamera található narancs karikával díszítve (na persze nem úgy, mint egy koktél). Szétcsúsztatva teljesen szabályos gombsor kerül elő a fedlap alól, a gombok anyaga egybeöntött, de jól kezelhető. A hátlap belső fele szintén narancs színezést kapott, és anyaga igazi fémközeli élmény. Ugyanígy fémes keret öleli körbe az előlapot. Az összeszerelési minőség példás, de ez a koreai mobiloknál nem újdonság. A slide könnyedén, biztosan csúszik, lötyögés sem nyitva, sem zárt állapotban nem tapasztalható.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés