Hirdetés

LG GM310 - A Dolby érintése

Hirdetés

Adatkommunikáció, akkumulátor

Az adatátviteli rész egy kicsit felemásra sikeredett. Jó hír, hogy van 3G, sőt HSDPA is, a rossz, hogy az előlapi kamerát lespórolták a gyárban. Sebaj, adatátvitelre használható, a gyári böngésző helyett ajánlom az Opera Mini letöltését, azzal teljesen jó eredményeket érhetünk el, a sebesség is rendben van. 3G hiányában EDGE és GPRS is szerepel a repertoárban.

LG GM310
[+]

Lokális szinten az USB kapcsolat az egyik mód, ehhez kapunk a dobozban egy kábelt, ez 2.0-ként hajlandó működni. Ennek hiányában, vagy abban az esetben, ha nincsen nálunk a kábel, marad a Bluetooth, ebből a 2.1-es verzió lakik a GM310-ben, természetesen támogatja a sztereó átvitelt is. A készülék támogatja a Java-t is, gyárilag három játék van a telefonban.

LG GM310
[+]

A hátlap alatt egy 900 mAh-s akkumulátor lakik, ennek legfontosabb tulajdonsága a rajta lévő matricán látható virágmintán kívül az, hogy két-három napig életben tudja tartani a GM310-et.

LG GM310
[+]

Összegzésként azt tudom elmondani, hogy ez egy jól átgondolt, ügyes készülék két komolyabb hibával: az előlapi érintőgombok szerencsétlen elhelyezése, illetve maga az ár. Ha ez utóbbi a jövőben normális szintre tud süllyedni, akkor gond nélkül kaphatja a következőt:

LG GM310

Gubro

Az LG GM310-et az MGSM.hu biztosította. A készülék megvásárolható:
1024 Budapest, Lövőház u. 12.
On-line a www.mgsm.hu címen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés