2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Ingyenes iPhone játékok #1

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Felújítjuk sorozatunkat az Apple hordozható eszközeire letölthető játékokról, most ingyenes alkalmazásokat próbáltunk ki.

Hirdetés

High Noon

Hatalmas ötlet eredménye következő játékunk, amely a High Noon nevet viseli. Ez is ingyenesen letölthető, viszont itt mindenképpen alapkövetelmény, hogy a játékhoz netkapcsolatra van szükség, ugyanis az egész világ ellen fogunk küzdeni. A western környezetbe helyezett alkalmazás úgy indul, hogy kreálunk egy karaktert. Eleinte elég egysíkú a figuránk, de ahogy haladunk fentebb a ranglétrán, egyre több kiegészítő érhető el, kalaptól a cipőig mindenféle okosság, egy részükért viszont spéci tallért kell fizetni, amit igazi dollárért vásárolhatunk. Ismerjük az ilyesmit: Facebookon is sok hasonló alkalmazás van, ahol a durva cuccokat csak valós pénzért lehet megszerezni.

A High Noon pisztolypárbajok sokaságára épül (illetőleg van más fegyó is, ahogy egyre fentebb lépdesünk a szintek között). Eleinte van egy szál stukkerünk, s a főmenüben látunk tíz hozzánk hasonlóan marcona figurát, akik vagy éppen küzdenek egymással, vagy csak úgy magukban támasztják a kerítést. Nem is nagyon szükséges nekünk válogatni, egy perc sem kell, s biztos bekóstol minket is egy másik játékos: kezdődik a párbaj!

Ilyenkor a telefont (iPodot) lefelé kell lógatni, némi western jellegű zene hallatszik, majd egy jellegzetes effekt után magunk elé kaphatjuk a készüléket, s a telefon döntögetésével célozhatunk az ellenfélre. Aki persze mozog, mint aki hangyabolyba lépett, de erre mi is képesek vagyunk a készülék gyors döntögetésével. Közben persze nem ártana lőni is, ráadásul pontosan. Az alap pisztoly hat töltényt tartalmaz, 20-30 sebzést visz be (100 életünk lehet), fejre célozva többet, lábra kevesebbet horzsol. Ha elfogy a muníció, akkor előre kell dönteni a készüléket, ilyenkor tudunk tölteni, amit nem árt gyorsan elintézni, mert ebben az esetben elég védtelenek vagyunk. Vannak spéci cuccok, amivel növelhetjük az esélyünket, ilyen a lasszó, amellyel fel tudjuk lógatni az égbe az ellenfelet és akkor céllövöldévé alakul a történet, van söröcske, amivel némi életet nyerhetünk vissza, meg füstcucc, amitől a másik pisztolyhős nem fog látni semmit.

Ha győzedelmeskedünk, akkor kapunk lóvét (lopni is lehet), ha vesztünk, akkor alulról szemlélhetjük, ahogyan bedeszkáznak egy koporsóba. Nem lehet egyébként a végtelenségig párbajozni, minden harc levesz az energiánkból, ami töltődik fel az idő előrehaladtával. Tudunk üzengetni is másoknak, ha ez a vágyunk, illetve csinálhatunk „Shitlistet“, ide pakolhatunk olyan ellenfeleket, akikkel nem kívánunk többet csatározni. A High Noon baromi jópofa applikáció, bár tömegközlekedésen, s egyáltalán társaságban elég idióta dolog vele játszani, főleg a lefordított készülék esetén arra várva, hogy elkezdődjön a párbaj.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.