2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Hyundai W100 - ütöm az óráját

A Michael Knight mítosz vége. Karórával nem lehet telefonálni, és kész.

Hirdetés

Bevezető

A Hyundai itthon leginkább a Totalcar oldalain szerepel, pedig a koreai óriás a Samsunghoz hasonlóan gyakorlatilag mindent gyárt, amit csak el lehet adni. Talán az olvasó is látott már Hyundai tévét, vagy monitort, de a telekommunikációs piacon is jelen vannak, annak ellenére, hogy Európába kevés Hyundai készülék jut el.

Hyundai W100

Jelenlegi tesztalanyunk sem hivatalos forrásból érkezett, hanem a hasznaltmobil.com-os srácok hajtották fel egy teszt erejéig. Éppen ezért nem is volt teljesen tökéletes az eszköz, doboz ugyanis nem érkezett vele, illetve hiányzott az érintésérzékeny kijelző kezeléséhez szolgáló ceruza, bár ezt körömhasználattal tökéletesen lehetett pótolni.

Hyundai W100

A Hyundai W100 egy igazi óratelefon. Nem csupán egy Bluetooth tartozék, mint a Sony Ericsson MBW-100, hanem egy olyan karóra, amely önmagában is mobilkészülékként funkciónál, SIM kártyát kell betenni és mindazon funkciókat tartalmazza, amit az ember elvár egy középkategóriás modelltől.

Hyundai W100

A karórába épített telefon a Knight Rider óta foglalkoztatja a felnövekvő generációkat, de néhány napos használat után rá kellett jönnöm, hogy Michael igazából nem is telefonált a karján levő kütyüvel. Hát, egy világ dőlt össze bennem. Egyúttal az is kiderült, hogy egy ideig nem is fog elterjedni ez a megoldás, erősen kétlem ugyanis, hogy a hétköznapok során ez olyan formában működhetne, ahogyan a sorozatban is láttuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.