Hirdetés

2018. október 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Hyundai MBD130 - tandem, pedál nélkül

Eddig a Hyundai nálunk járt modelljei karóratelefonok voltak. Most itt van egy hagyományos, de két SIM-et kezel.

Hirdetés

Bevezető

Hyundai mobiltelefonok régóta léteznek. Más kérdés, hogy ritkán jutottak ki eddig az ázsiai piacról, de most már hazánkban is kapható egy-két modell hivatalos, Hyundai garanciával. Az átlagember a gyártót leginkább az autóiról ismerheti, de gyártanak monitort, vezetékes telefont, plazma tévét, légkondit… tipikus koreai mamutcég, akárcsak a Samsung, vagy az LG.

Hyundai MBD130
[+]

Előbb említett két vállalat viszont már régóta benne van a mobilbizniszben is, nevük ismerős, termékpalettájuk széles, a Hyundai azonban csak most próbálkozik ezen terület erősítésével. Pont néhány napja jelentették be, hogy betámadják az angliai piacot Windows Mobile alapú gépekkel, tehát elkezdték komolyan venni a témát, készült weboldal is, amin csupa csilli-villi kütyü látható, tesztünk hőséről azonban nincs fent információ.

Hyundai MBD130
[+]

Az XXL GSM-től kapott MBD130 azonban mégiscsak fent van a weben, de nem a .com végű címen, hanem a hyundaimobile.eu-n találhatjuk meg. Itt az is kiderült, hogy a Hyundai Mobile kint lesz Barcelonában is a kiállításon, úgyhogy majd ott is jól betámadjuk őket. Az MBD130 nem is feltétlenül „hyundaisága” miatt érdekes, hanem azért, mert két SIM kártyát is kezel egy időben, ezt pedig egyelőre csak a Samsung merte meglépni a nagyok közül, a többi hasonló terméket előállító cég jellemzően valami kínai dzsunka, illetve a General Mobile, akikről tavaly óta nem hallottunk semmit. Egészen tegnapig.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

  • Hyundai MB400 - nem az, ami

    Hízókúrán átesett mű-iPod, amely elvileg telefon is. Bátraké a szerencse, de a kudarcot ilyenkor el kell viselni.

  • CECT M860 Dual-SIM karóramobil

    Megérkezett az első két kártyás karóratelefon. Korlátozott használhatóság, egészen kiforrott szoftver és ocsmány dizájn jellemzik.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.