Hirdetés

HTC Wildfire S - a névadással gondok vannak

Bevezető, csomagolás

A HTC pár éve elhatározta, hogy nevük egyet fog jelenteni a minőségi okostelefonokkal, és lám, a tajvani székhelyű cég elérte, amit akart. Viszont ez hozott kellemetlen dolgokat is, elsősorban azt, hogy a cég portfoliójában igazán olcsó készüléket abszolút nem lehet találni, legfeljebb közepes árfekvésűeket, azokból is viszonylag szerény számút. A nagy sikereket elért HTC Tattoo utódja volt a tavaly nyáron piacra került HTC Wildfire, mely információk szerint elég népszerű volt a felhasználók körében, de tény, ami tény, ráfért már egy kis vérfrissítés. Ennek eredménye lett tesztünk tárgya, a HTC Wildfire S, melynek már most odaadhatnánk a minden idők leghülyébb telefonnévnek járó díjat, ha lenne ilyenünk. Akiknek nem esett le, hogy miért, azoknak most segítek: HTC Wildfire Ass.

HTC Wildfire S
[+]

Az eredeti Wildfire-rel alapvetően az a baj, hogy harmat gyenge a kijelzője. Nem minőségre, de 3,2 hüvelyken azért többet várna el az ember 240 x 320 pixelnél, főleg egy HTC okostelefontól. Szerencsére az utód ezen segített, megnövelt felbontású panellel látták el a lelkes mérnökök, amihez kicsit erősebb hardver és erősebb adatkommunikációs repertoár is dukál, de ezekről majd később.

HTC Wildfire S
[+]

A csomagoláson senki nem fog meglepődni, aki látott már HTC-t, ugyanaz az apró, szétcsúsztatható kartondarab funkcionál az apró okostelefon házaként, amelyikbe a többi masináját is belerakja a gyártó. A Speedshop által biztosított készülékhez a szokásos tartozékokat kapjuk meg, azaz jár hozzá egy hálózati töltőfej, egy microUSB adatkábel, valamint egy 3,5 milliméteres csatlakozóval rendelkező fülhallgató. Magában a telefonban találunk egy 2 GB-os microSD memóriakártyát is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés