Hirdetés

2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

HTC Snap (S521) - szerényen, a BlackBerry ellen

Elektronikus levelezésre kihegyezett Windows alapú okostelefon a HTC-től. Már az elképzelés is sántít.

Előszó, tartozékok

Valószínűleg maga Peter Chou (a HTC elnök-vezérigazgatója) sem tudja miért, hogy de a HTC a mai napig szükségét érzi annak, hogy időről időre Windows Mobile Smartphone alapú modellekkel lepjék meg a piacot és a cég rajongóit. Rajtuk kívül egyedül a HP az, aki foglalkozik ezzel az egyébként már halottnak tekinthető operációs rendszerrel — mert mint az köztudott, a Windows Mobile 7 megjelenésével az utóbbi években amúgy is reflektorfényen kívül lévő okostelefonos vonal úgy ahogy van, meg fog szűnni, ami ugye a terméktámogatás és a szoftveres paletta bővülésének hiányát is magával fogja hozni. Magyarul jelenleg csak annak szabad ilyen készülékben gondolkodnia, aki elégedett a vásárlás napján elérhető szoftverekkel és tudja magáról, hogy a jövőben sem fog többre vágyni..

HTC Snap (S521)

Tulajdonképpen nehéz eldönteni, hogy a HTC részéről pozitívum vagy negatívum-e az, hogy időről időre piacra dobnak egy Windows Mobile for Smartphone alapú masinát. Részemről elég feleslegesnek tartom, ugyanakkor a cég valószínűleg nálam is jobban tiszteletben tartja azokat a felhasználókat — azaz az ő szemszögükből nézve potenciális vevőket — akik valamiért ragaszkodnak ehhez az ódon operációs rendszerhez. Lényeg a lényeg, itt a legújabb HTC smartphone, a Snap.

HTC Snap (S521)
[+]

A tesztkészüléket a SpeedShop biztosította, köszönjük! Közepes méretű, fekete színű dobozban érkezett, mely a sztereó headseten, az ExtUSB-s adatkábelen és a töltőfejen — amibe az adatkábelt kell beledugnunk — kívül semmit nem rejtett magában. Szerény.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.