Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

HTC Desire 200 - alsó kategória magas felárral

A Desire 200 specifikációját tekintve egy belépő szintű mobil képe rajzolódik ki az ember előtt, az árcédulán viszont egy kissé vastagon fogott a ceruza.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A HTC idén igen visszafogottan képviseltette magát az okostelefon-piacon, jelenleg mindössze egyetlen készülék kapható a tajvani gyártó idei felhozatalából. Igaz, a One személyében egy ízig-vérig csúcsmobilt tisztelhetünk, mely az idei év egyik (ha nem a) legjobb androidos készüléke, a korrekt eladásoknak köszönhetően pedig úgy tűnik (mégsem tűnik úgy - szerk.), a vállalatnak sikerül kievickélni a financiális gödörből. A zászlóshajó mellett mindössze két modellt mutattak be, a középkategóriás Desire 600 érkezése még várat magára, ám a belépő szintre pozicionált Desire 200 már Magyarországon is kapható. Zárójeles megjegyzés, hogy a pletykák szerint hamarosan bemutatásra kerül a One kistestvére, a One Mini is.

HTC Desire 200
[+]

Tesztalanyunk hardveres és szoftveres képességein végigfutva egy korrekt alsó kategóriás telefon képe rajzolódik ki az ember lelki szemei előtt, ám az árképzés ellentmond ennek, a készülék kártyafüggetlen konstrukcióban 55 ezer forintért kapható. A Desire 200 pedig pont ideális vétel lehetne, hiszen a vállalható képességek mellett nem is egy csúnya darab: az alsó kategóriában keresve sem találunk jobban mutató mobilt, mely nem is a tepsi méretű készülékek palettáját erősíti. A One stílusjegyeiből építkező készülék ugyanis igen jól mutat, és külön jó pont jár a tajvani gyártónak, hogy más cégekkel ellentétben nem egy az egyben a csúcsmodell formatervét kapjuk, a designerek jó pár munkaórát fektettek a Desire 200 külsejének megalkotásába.

HTC Desire 200
[+]

A Speedshoptól kapott készülék a HTC-re jellemző, kissé egy uzsidobozra hajazó dobozban érkezett hozzánk. Kicsomagolás után a szokásos tartozékokkal lehet számolni, a kézikönyvek mellett egy microUSB-kábel, egy töltőfej és egy sztereó headset található. Utóbbi egészen rendben van, a korrekt hangzás mellett eltérő méretű gumiharangok gondoskodnak a kényelemről.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.