Hirdetés

BTphone D1 - fülbemászó telefon

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A Telenor 2020 után nem hittem, hogy hamarosan megint valami nagyon apró telefon fog megérkezni hozzánk, ám mai tesztalanyunk mindenképpen ennek mondható. Gondolom a CWELL Electronic Technology sokaknak ismeretlenül hangzik, Shenzhen tartomány viszont már kevésbé, innen származik ugyanis maga a készülék. A vállalat több dologgal foglalkozik, a mobiltelefonokon kívül tableteket, karórákat és külső tartozékokat lelhetünk fel kínálatukban, mi több, ezeket 50 különféle országban és régióban árusítják, számos szupermarkettel állnak kapcsolatban, szóval nem valami jött-ment cégről van szó.

Btphone D1
[+]

A Btphone D1 névre hallgató termékük viszont minden, csak nem átlagos. Egy telefont és egy headsetet testesít meg a készülék egymaga, szóval gyorsan el is lehet gondolkodni, hogy kinek lesz ez hasznos kütyü. Valószínűleg azok a felhasználók, akik tényleg a miniatürizált világra vágynak, vagy inkább csak megcsömörlöttek már attól, hogy a telefonjukat vezetés közben mindig hozzá kelljen csatlakoztatni valamilyen füleshez, azok nagy örömmel tekinthetnek a D1-re. Ez persze csak találgatás, a gyártó egyáltalán nem közölte célját a termékkel, az ötlet igazából nem lenne rossz, ha pont az akkumulátoros üzemidő ne lenne a D1 egyik gyengesége, hiszen ez a legfontosabb tulajdonság egy ilyen modellnél.

Btphone D1
[+] BTphone D1 vs. Samsung Galaxy S4

A készülék az XXL GSM jóvoltából kerülhetett hozzánk, tartozékot nem kaptunk sajnos hozzá. A külföldi honlapok kínálata alapján azonban gyorsan kiderült, hogy jár ehhez azért egy-két dolog, méghozzá egy microUSB kábel, egy töltőfej, egy felhasználói kézikönyv, és egy SIM behelyezést segítő pálcika. A D1 több színben kapható, a fekete és a fehér variáns mellett rózsaszínben is elérhető.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Samsung Galaxy Golden - tárt karokkal

  Hosszú ideje nem látthatunk már szétnyithatós telefonokat, most a dél-koreaiak készítettek egyet, mely amelett, hogy tekintetvonzó, meglehetősen gyors és drága is.

 • Alcatel One Touch Hero - én hősöm

  A kínai gyártó újdonsága a phablet kategóriában szeretne tiszteletet kivívni magának, kiváló kijelzővel, szép formatervvel, és sok tartozékkal rendelkezik.

 • Sony Xperia Z1 Compact - kis test, nagy lélek

  A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.

 • LG G Flex - igazi atléta

  A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés