2018. január 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Allview X2 Soul Style - stílustörés

Az Allview Soul szériája új taggal bővült a középmezőnyben. Ha az X2 Soul Lite képviseli a belépő szintet, akkor az X2 Soul Style fél lábbal ugyan beljebb van, de a másik sajnos lemaradt valahol félúton.

Bevezető, tartozékok

Az Allview 2013 óta folyamatosan bővülő, X jelzettel ellátott Soul szériája lassan elérkezik a harmadik generációhoz, de a már előrendelhető X3-asok debütálása előtt érkezett még egy csapattag az X2-es ligába. Nem különösebben kiemelkedő specifikációja ellenére, az eddigi tapasztalatok alapján joggal tekinthettünk várakozással az X2 Soul Style-ra is, mint a középkategória lehetséges képviselőjére, de úgy tűnik, a stílusteremtés közben valahol elveszett a lelkesedés.


[+]

Míg az X2 Soul Mini, X2 Soul Pro és az X2 Soul Xtreme képes volt elnyerni a kollégák tetszését, az X2 Soul Lite már hagyott némi kívánnivalót maga után. Látszólag ezen hiányosságok kiiktatását célozta meg az új aspiráns, ami bizonyos szempontból sikerült is. Viszont a plusz 1 GB RAM és néhány kényelemfokozó fejlesztés mellé legalább ugyanannyi új problémát is sikerült generálni. De legalább a csomagolás továbbra is szép.


[+]

A sötét színű, négyzetes doboz illeszkedik az Allview eddigi gyakorlatához, egyúttal továbbra is eltér a világos féltégla jelentette általános trendektől. A stílus itt még tetten érhető; a matt felületet megtörő fényes arany, kék és ezüst csík nem csak holmi oktalan dizájnelem, az elérhető színvariációkat hivatott megjeleníteni. A típusjelzés mellett elhelyezett plasztik pecsét feltörése után, a beltartalmat kihúzva először a készüléket pillanthatjuk meg, alant pedig a mára már sztenderdnek számító tartozékok, mint hálózati töltőfej, ami ebben az esetben 1 amperes, USB adat-, és töltőkábel, sztereó headset és SIM-tű, valamint a szokásos dokumentáció. Mindezeken felül, ahogy azt az Allviewtól megszokhattuk, a készülék helye alatt egy kijelzővédő fólia is lapul, ami mellé ezúttal még egy vékony, átlátszó, kemény tokot is csomagoltak grátisz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

 • Allview X2 Soul Lite - kicsit lájtos

  Egyre bővül az Allview Soul-szériája, ezúttal egy belépőmodellt készítettek. A külsővel nincs is gond, de a hardverben egy picit túlzásba vitték a spórolást és ez ront az összképen.

 • Allview X2 Soul Xtreme - ez tényleg extrém

  Az Allview X2-es szériájának csúcsváltozata egy igazi szuperphablet, legalábbis a nyers műszaki paraméterei alapján. A másodvonal eddigi legdurvább készüléke a kezünkben.

 • Allview X2 Soul Pro - a lélek gyümölcse

  Tesztkészülékünket mindössze 5,5 milliméter vékony házba csomagolták, mégis belefért egy 5,2 hüvelykes Full HD kijelző és egy 2700 mAh-s akkumulátor.

 • Allview X2 Soul Mini - mekkorát soul?

  Ismét bővült a hazánkban hivatalosan elérhető márkák száma. Az Allview-től elsőként az ultravékony és elég dekoratív külsejű X2 Soul Mini-t teszteltük.

Gyártók, szolgáltatók

Hi​rd​e​tés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.