Hirdetés

Alcatel OT-880 - SMS-kutyáknak és mindenki másnak

Hirdetés

Előszó

Tisztelt olvasók! Őrizzük meg a nyugalmunkat! Tudom, hogy ilyen borzasztó címet egy teszt sem kapott még a Mobilarena.hu oldalán, de aggodalomra semmi ok, nem ment el az eszünk, csupán utalni szerettünk volna a djuice fiataloknak szóló, ám kevésbé megkapó reklámjának igénytelenségére. SMS-kutya? Valóban szükséges nyelvünk tovább torzítása? Mi jöhet még? Internet-cica? E-mail-krokodil? MMS-pillangó? Ugyan.

Alcatel OT-880
[+]

Az Alcatel OT-880-ről viszont a kissé eltévedt reklámok ellenére is tudtuk, hogy vendégül kell látnunk a szerkesztőségünkben, nem csak azért, mert jó eséllyel ez lesz a djuice egyik slágerkészüléke, hanem azért is, mert a barcelonai Mobile World Congress kiállításon már felfigyeltünk rá. Ami azt illeti, mi itt a szerkesztőségben szinte kivétel nélkül Alcatel-kedvelők vagyunk, én személy szerint már évek óta drukkolok a szimpatikus hozzáállással rendelkező gyártónak, mely a tulajdonosváltás óta egyre jobb és jobb készülékeket dob piacra, melyek most úgy tűnik, hogy végre tényleg képesek lesznek eljutni a magyar piacra is. Annak ugyanis szüksége van olcsó, jól kezelhető és korrekt minőségű készülékekre, az Alcatel újdonságai pedig úgy tűnik, hogy pont ilyenek. De nem kiabálok el semmit.

Alcatel OT-880
[+]

A masina nem a végleges dobozában érkezett hozzánk, pedig kíváncsi lettem volna, hogy a gyártó mit tud nyújtani ezen a területen. A sallangtól mentes, fehér színű "pre-marketing sample" jellegű pakk magán a telefonon kívül egy microUSB-s hálózati töltőt, egy ugyanilyen csatlakozóval ellátott adatkábelt, valamint egy 3,5 milliméteres jack-csatlakozóval ellátott headsetet rejtett. Bizony: az Alcatel meg tudja oldani, hogy szabványos csatlakozókkal lássa el a készülékeit. A mai napig egyedi csatlakozókat erőltető gyártók mentalitásán pedig elgondolkozhatunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés