Új hozzászólás Aktív témák
-
gbr88
csendes tag
Ez a felállás:
Bejövő vonal -> ZTE DSL port
ZTE LAN1 port -> Router Internet port
Router LAN portok -> PC-kRouter a 192.168.1.1-en elérhető, a ZTE a 192.168.1.254-en nem (egyébként router nélkül ezen érhető el)
ZTE-ben DHCP kikapcs, routerben bekapcs, és a router DHCP-je 192.168.1.100-tól oszt ki címeket. Ez utóbbi lehet a gond? -
gbr88
csendes tag
Sziasztok!
Én a napokban kaptam meg ezt a "router"-t, lecserélendő a régi modemet. Beállítottam, hogy csak modemként funkcionáljon, wifi, dhcp -> disable, pppoe pipa, csak a saját routerem van rádugva, ott minden beállítást változatlanul hagytam, megy is minden szépen (wifis eszközök, telefon, net), az egyetlen gondom, hogy ebben a felállásban nem érem el sehogy sem a config oldalát a zte készüléknek (192.168.1.254-en). VAlami ötlet, hogy ez miért lehet? Köszi előre is!
(Természetesen amikor a fentieket beállítottam, akkor az asztali gép közvetlenul a zte-be volt bedugva, így elértem a beállításait, csak miután amár az asztali gép is a routerbe van bedugva áll fenn a probléma)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest