- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
educhi73
csendes tag
válasz
jacint78 #583 üzenetére
világos hogy modem csak egy van. nem keverem a ruterrel,a szomszéd modemével akarnám kipróbálni az én vonalamat,hogy kiszűrjem nem e az enyém rosszalkodik. a kérdés az lett volna hogy ez lehetséges e és hogy ő jelszavával stb indítsam el,vagy enyémmel és hogy ezzel bármi kiderülne e. nyilván elolvastam válaszodat,csak az nem világos hogy ha hónapokig működött stabilan 8megabiten,akkor miért vették le a sávszélt,hisz nem reklamáltam instabilitással? közben néztem másik topikban is és ott azt írják hogy az a fránya dsm "vagymi" korlátoz vissza csak nem értem miért.
-
educhi73
csendes tag
válasz
jacint78 #581 üzenetére
ez eddig szèp ès jó,de szomszèd modemjèt ne is eröltessem akkor? az èn lelki bèkèmèrt h nem èn vagyok a hülye..ha masik eszözzel meg jönne,akkor nyilvàn az èn modemem degledezik,nem? vagy tuti h azzal is ennyi jönne? azt nem èrtem h ha 2hónappal ezelött tudott 8,5megàt stabilan,nem dobàlta jöttek a bitek szèpen,akkor ki v mi az aki ès mièrt korlàtozza vissza,ha èn nem reklamàltam h nem stabil..? a zte setupjàban a rate most folyamatosan 6200 kbps,viszont a max rate most èpp 7700kbps,de folyamatosan vàltozik 6800 ès 8200 között. az az èrdekes h a 6200kbps is 6megabites kène h legyen,ehhez kèpest szoftveresen stabilan 5,3. ezeket ki àllítja be ès melyiket kell nèznem,ami a valós sebessèget mutatja?
-
educhi73
csendes tag
sziasztok!
èn is harcolok a tvel egy ideje,vègigolvasva a forumot làtom sokaknak ugyan az a problèmàja mint nekem. netmania s dijcsomag,tölem minden irànyba szomszèdoknàl szoftveres mèrèsnèl 10megas letöltèsi sebessèg,nàlam csak 5,3. 3x jelentettem be eddig,egyszer egèsz jó lett bütykölèsüket követöen,1,2 hónapig ment 8,9mega között,aztàn vissza 5,3ra. újra bejelent,bütykölès bentről,majd most màr csak 6,5,mèg ennek is örültem,de ez is 2 hètig ment majd vissza 5,3. lebutóbb màr kijött a megbízott szaki,ràmèrt kütyüvel ès 8,5öt làtott azt mondta szèp tiszta vonal ès hogy a szoftveres mèrèsek nem megbízhatók. mondtam neki ma mèg nem nèztem,de gondoltam ezekszerint sikerült nekik bentröl visszahozni a 8,5öt,juppiè! hàt nem! miutàn elment,torrent indít ès ugyanùgy az 5,3megànak megfelelö letöltèst bírta csak produkàlni. kèrdèsem az lenne hogy amikor mèri a kütyüvel a 8,5öt,azt a kabelvègen mèri e,vagy a zte modem utàn? igazàbòl nem figyeltem,ès nem is talàlok róla semmit neten. azon gondolkodom elkèrem vmelyik szomszèd modemjèt ès kipróbàlom azzal hogy most akkor a szaki kamuzott a vonalròl,vagy a modemem ennyit tud. szerintetek megoldhatò ez? mit kell tennem hogy megoldható legyen,àt kell vmit àllítanom a szomszèd modemjèben,meg ezzel nem vàgom tönkre az övèt?
előre is köszi a segítsèget!
üdv,edu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest