- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás_83
újonc
válasz
m_kovacs #545 üzenetére
Szia m_kovacs!
A hálózat ADSL2+ (Annex B) 10Mbit/0,5MBit előfizetés (NetMánia S). A legközelebbi legnagyobb telefonközpont tőlünk 12 km-re van légtávban (Keszthely). A csatlakozók és a vezeték rendszer is rendben van, mert ennek az eszköznek a bekötése előtt lett kicserélve a vezeték a faltól a házunk előtt lévő elosztóig és 5x ellenőrizte a Telekom. Én nem használtam előtte a D-Link modemet, mivel egyből egy TP-LINK TD-W8960NB modem routert használtam, amivel sosem volt ilyen gondom. Teljes sebességgel ment a letöltés és mellette egy másik gépen gond nélkül tudtál még böngészni. A Telekom a vizsgálatot befejezte egyébként és a Wi-Fi-n állítottak rajta (kikapcsolták a WMM funkciót), úgy a letöltés stabilan megy de egy másik gépen már nem tudsz közben böngészni. Egyébként rosszul írtam múltkor az nem LCF down, hanem LCP down. Másik fórumon (DIGI) ott is ilyen eszközt kapnak és a logban ugyanezek a hibák jelentek meg. Úgyhogy bele kell nyugodnom a dolgokba. Egyébként még annyit lehet még csinálni, hogy kevésbé dobálja a netet, hogy ha a TP-LINK TL-WR841ND routert köt be mögé valaki, hogy kikapcsolod a WI-FI-nél a Short GI funkciót meg a WMM-t.
Azóta jobban mennek a letöltések, bár továbbra is dobál lefele a netről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest