Hirdetés
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
(#13549) giigz
Aki jobban ért hozzá, az megtudja nekem mondani, hogy ilyen miért fordulhat elő? 45.000 Ft-ért nem azt várná el az ember, hogy egy fényképet ne lehessen elkészíteni a telóval. Akkor ne rakják bele a kamerát...
Van nem értek jobban hozzá, de én is voltam így Skateval. Érdekes az LG Optimus Black P970 kipróbáltam az általam rossznak hitt SD kártyát és, szuperül működik. Nekem is volt hibám, nem tudtam a képeket meg nézni, telefont cseréltek, mert a kártya olvasóval volt baj. Az új meg neki ált porosodni nekem is hamar eladtam, jól jött, hogy tudtam az előfizetésemre venni egy másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nokia E51 - kecs és fém
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest