Hirdetés

2018. május 26., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15) Beni2360 válasza tomp (#11) üzenetére


Beni2360
(Topikgazda)

galbi1972 - nekem az X8 15.-re volt és 14.-n este kaptam meg, de én nem pesti vagyok hanem mellette Pest megyében Gyáli. Úgy látszik ez is számít.
------------------------------------------------------------------

B@ldrick - említette odaát az AVI filmeket kavarodás volt.

Nem tudom mi a kínja a windowsnak - hát ez már volt taglalva főleg a win 10 alatt. a milyen és a S905 topik valamelyikében. Azt hiszem, hogy kell a win10-nek jelszót megadni, vagy valahol ezt ki lehet kapcsolni.
Az ilyen átsugárzott filmek kódolva vannak és veszítenek a hang és a kép tulajdonságaiból. Én legalább is ezt olvastam róluk.
Én csak LAN kapcsolattal NAS-ról nézek filmeket erőlködőn keresztül. MKV ISO filmeket. van egy pár régebbi MP4 maradványom és ott volt amit a KODI volt amit a saját lejátszó indított. Végül össze vissza nem csak a felbontás játszhat szerepet. Nálam a DVD ISO-t is a kodi játssza le.
Van egy sorozatom ahol a film mellett van az srt és nem tudja a saját lej. behívni, keresésnél meg csak a gép saját tárhelyét tudom elérni. nem tudom betallózni a külső tárhelyet. Át kellett a gyökér tárhelyen egy mappába másolnom.
A saját lejátszó beállításokat csak a média centerből tudom elérni és az elég minimális. (fapados)
A felíratok létöltését sem tudom beállítani és nem is látom, hogy honnan tölti le elég kevés a választék.
Másolásvédelem miatt a felvétel nem lehetséges. - na evvel még nem tudtam foglalkozni.
Miről próbálsz meg felvételt készíteni? nekem van egy ALMA DVB-C felvevős boxom azt fogom majd a DIGIRE kapcsolni és majd meglátjuk.

[ Szerkesztve ]

Béni ---Bluboo Xtouch -- LG-50LB671V - EPSON EH-TW5210 - ONKYO TX-NR545 - Zyxel NSA325 v2 - K1 plus - Mini MX-G - ZIDOO X10 - MECOOL BB2 PRO- bluetooth.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.