Aktív témák
-
spyki
tag
Jól gondolod, nincs benne a hűtőventi, ( +75g gyári adat ) de ha nem rudgalod a házat és szállításnál kiveszed a kártyát, akkor semmi gond vele.
-
spyki
tag
Ja, egyébként a GameStar-ban olvastam, hogy ezt hogyan kell kivitelezni. Mármint a driver + opció előcsalogatását...
-
spyki
tag
Semmi tuning progi, az Nvdia hivatalos driverjében ha átírsz 1 dolgot akkor megjelenik 1 új menüpont és engedi állítani a Gpu és a Ram sebességét a vidkareszon. Még mielőtt lecsapnál rá hogy '' Áháááá itt a bibi, minek túrt ez bele'' azt még hozzáteszem, csak utána piszkáltam bele miután szemetelni kezdett.
-
spyki
tag
Kipróbáltam úgy hogy a ramokat 425 Mhz-en menettem. Sokkal több hiba, és gyakrabban mint 330 Mhz-en. Ez szerintem teljesen a a túlmelegedésre utal, de hogy a p****ba, hogy csak kézmelegek??? Ha tűzforróak lennének vennék rájuk passzív ram hűtöt aztán had szóljon, de így?! Mit hűtsek még ezen? Már szinte jeges! :DD
-
spyki
tag
Ebben tényleg marhára igazad van! Utálom ha nem tudom, hogy mi a gáz! Majd valahogy csak rájövök... Vagy nem... Majd megosztom veletek hogy mit tudtam kihozni magamból!
-
spyki
tag
Ja hagyom úgy ahogy van! A bordát inkább nem szedem le! :DD Majd ha alakul valami akkor majd írok ide...
-
spyki
tag
Hát már én is arra gondolok, de persze így már garancia sincs rá! B***a meg! Mind 1 egyelőre még próbálkozom vele, de ha nem lesz jobb, akkor legfeljebb így használom. Végül is csak a 3d Mark- dolog aggaszt, a jétékok mennek, a gép nem fagy, szóval a tobbi ok! De az a fránya 3d M..... Mind1!!!
-
spyki
tag
Kipróbáltam 1280*1024-en. Ott is pörög ezerrel, többet meg nem bír a monitorom... :((, A NyAK-nál egyébként csak langyos, és az egész kártya is az. Pedig már izzasztom 2-3 órája. A 3d mark továbbra is szemetel néha, de nem fagy meg. Már marhára nem értem hogy mi van...
-
spyki
tag
Sajnos nem bírja a monitorom szerintem, de meglesem hátha ( 1280*1024-ben!) De 3d mark alatt meg szemetel a kártya. Jobban megdolgoztatja, mint az UT2003?
-
spyki
tag
ja, az UT2003-ban a felbontás 1024*768 minden full max-on. ( AMD 2400Mhz) Suhan mint állat!
-
spyki
tag
Hali!
Lenne 1 problémám skacok! Elromlott a videókártyám hűtője ezért vettem egy Zalman ZM-80C típusú hűtőt, és ventilátort is. Az a gondom, hogy 3d mark alatt szemetel a drága rendesen, pedig a borda gyakorlatilag alig langyos... Lehet hogy gyári hibás? Szervízben rakattam fel, szóval elvileg nem az a gond, hogy rosszul van rászerelve... Szerintetek mi lehet a baj?
Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest