Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sing1ep1ayer

    őstag

    válasz DJ. Ru$y #47031 üzenetére

    Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a minőség nem ízlés kérdése. De ha az ízekről vitáznánk; szerintem a Monster italok igen összetettek, komolyan megkomponáltak. Emellett mindegyik egyedi, mégis felfedezhető bennük a márkára oly jellemző alap íz. A Hellnél ilyen nincs. A kólás italukban és mondjuk a szőlősben, vagy az epres kalóriamentesben nincs semmi közös. Senki nem mondaná meg, hogy ugyanaz a brand. Még csak nem is különösen egyediek. Ettől persze még lehet finom. Megmondom őszintén, én még a 2 literes filléres energiaitalnak csúfolt lőréket (mint a Vipera) is szeretem. Vagy a Lidlben téli szezonban kapható extraolcsó szilvás X-actet. De minőséginek nem nevezném ezeket soha. Sem egyedinek.
    A guavás Wattnak viszont nincs itthon alternatívája. Az sem top quality, de finom, különleges és jellegzetes. A Monsterekre ez utóbbi jelző szinte minden esetben ráillik. Hol van hazai párja mondjuk egy Rippernek? Még csak hasonlót sem tudnak kihozni a többiek. Az Assault is annyira aprólékosan "kiszínezett" kóla, hogy az már szinte élelmiszeripari remek. A Hellnek melyik itala egyedi vagy különleges bármilyen tekintetben? Figyelem: nem azt kérdezem, melyik finom!

    A díjakról pedig: azokra egyrészt nevezni kell. Aki nem indul, nem is fog kapni soha. Másrészt pedig mind tudjuk, hogyan döntenek itthon ezekről. ;)

Új hozzászólás Aktív témák