Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    Én nem akarok leszólogató lenni megint, mert már a Monsterről elmondtam a véleményem korábban, de van olyan aki szereti - pontosabban - megtudja inni a Xixot? Nagyon szeretem a teákat, így gond nélkül bármilyet leveszek és megiszom a polcról, egyszer mentem Tescóban amikor nagy akció volt.

    Be is vásároltam a Xixóból több üveggel mondván hogy teát úgy sem lehet elrontani... itthon megkósoltam nem ízlett, 1 pohárnál többet meg se tudtam inni. Aztán megpróbáltam odaadni a nővéremnek, ő nagy ízben elfogadta, majd másnap közölte hogy egyébként kiöntötte az üveget.

    Karácsony környéke volt, így jöttek az unokatestvéreim, mondom akkor kiteszem nekik, hát az apjuk az bármit megivott, söt, pálinka, xixó, víz, neki aztán tökmindegy, az unokanővérem meg egy korty után azt mondta hogy ihatatlan. A másik unokatestvérem aki szintén ott volt, ezért meg sem kóstolta.

    Jött át haverom, mondom akkor majd megkínálom őt, mikor meglátta az üveget azt mondta hagy azt a ... meg nem iszom. Mondom oké. Konkrétan az unokatestvéreim apján kivül senki nem tudja meginni a Xixot a környezetemből... még mindig van két üveg, nagy lejárati dátuma van, de nem tudok mit kezdeni vele, majd kiöntöm.

Új hozzászólás Aktív témák