Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bulitt

    őstag

    válasz rbalint88 #24624 üzenetére

    Sajnos az igazság az, hogy a Relentless jobb mint a Monster. Állagban, telítettségben, összetételben. És itt nem csak a koffein és taurinra gondolok. Egy relentless elfogyasztása után nem érzi az ember, hogy eltelíti míg a monsterek 90% "nehéz" energiaitalnak számít. Sok bennük a cukor és amerikai szokás szerint minél cukrosabb és "nehezebb" annál jobb. Ott van például a Gangster energiaital amit sokan Monster koppintásnak hívnak. De az alap Gangszter és zöld monster között érezhető különbségek vannak. Főleg az ízben. Azon kívül, hogy alap tutti-frutti sokkal selymesebb íze van. Könnyebb fogyasztani és nem is annyira cukros. Az amerikai monsterek legnagyobb hátránya a magas cukortartalom. Eddig 4-5db olyan monster volt, amire azt mondtam, hogy kifogástalan. Ilyen például az: Übermonster, Mad Dog, Baller's Blend, DUB edition. Ezek a normál energiaitalok.

    A cukormentes változatok között még az AB is nehéznek számít (nem az új fajta ami a Lo-Carb-t váltotta). Cukormentesek közül (vagy nevezzük bárhogy), az új Zero sorozat az ami igazán kiemelkedik a többi közül.

    Természetesen ez kb 700 különféle energiaital elfogyasztása után kialakult magánvéleményem. Itt ellenőrizheted a dobozaim: [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák