Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Microsoft Rewards
- Összefog Európa a Starlink ellen
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Ennyibe kerül most egy új iPhone – ezek a magyar árak az Apple bejelentése után
- Megcsinálták az iPhone Duo nyitásanimációját Samsung hajlíthatókra
- Mostantól nincs ANC nélküli Apple fülhallgató, itt az AirPods 5
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
IQfályter
aktív tag
Írok ide, hátha van még egy olyan elvetemült, mint én, és hangrögzítésre szeretné használni ezt az órát. Jelenleg bugos a cucc, egész pontosan nem az óra, hanem a hozzá kötelezően használandó Mi Fitness..
2 GB tárhelyére elképesztő mennyiségű hangfelvétel felfér, ez rendben is van. A szinkron úgy működik, hogy az órán, a hangrögzítő app-ban kiválasztod a szinkronizálandó felvételt, ráböksz és "feltöltöd" a telefonodra. Xiaomi telefonnál első körben ez ide kerül(ne):
Android/data/com.xiaomi.wearable/files/
Igen ám, de a fejlesztők elbökték a fájl létrehozást, és mindig egy üres nevű ".ogg" fájlt szeretne az app létrehozni ebben a mappában a szinkron után (addig darabokban a sandbox-ban nyeli be az app a raw stream-et). Ha már egyszer egyetlen egyszer is szinkronizáltál, ott lesz egy ".ogg" fájl, felülírni nem tudja (vagy nem akarja, nem tudom), és nem fog létrejönni az új hangfájlt a telefonon. Majd ez után a Mi Fitness a default recordings mappába (nálamstorage/0/emulated/0/Recordings/recorder/sync) szépen átmásolja a régi (nem felülírt) fájlt, és részéről "kész a szinkron". Ha rádugod a telód számítógépre (MTP mód), és ezt a "Android/data/com.xiaomi.wearable/files/.ogg" fájlt törlöd / átnevezed, az új hangfájlt (értelemszerűen csak egyet) megint fel tudja szinkronizálni, szóval így egyesével kinyerhetőek az órából a felvételek, csak ez a megoldás "nem túl kényelmes".
(Nem Xiaomi telefonnal még nem próbáltam.)Hátha segítek ezzel valakinek, én egy órát elcsesztem vele...
Az igen és vettél másikat?
-
Csocsesz75
őstag
Xiaomi Smart Band 10 Pro is ebben az "Épp most" értesítési nyavalyában szenved azzal a különbséggel, hogy ott az egy órán belüli értesítéseket jelöli ezzel a titulussal. Egy óra eltelte után pedig a valós értesítési időhöz hozzáad 1 órát. Ha jött egy értesítés mondjuk 13:19-kor azt 14:19-re írja.
Az S5 vissza funkciója még mindig csak a bal "sarokból" (Mi Band 10 Pro és a Redmi Watch 6 teljes képernyőn) működik?
-
tlala
addikt
Igen, így gondoltam.

Smart Band + Redmi Watch a megfizethető, kvázi belépő kategória, a Wear OS-es óráik pedig a drága, felső szint.Köszi a választ!
-
<Adamsky>
nagyúr
Jó a kérdés, egy Bluetooth DAC AMP szerintem meg is tudja oldani, de ilyenem személy szerint nincs, a szerkben van egy, utánajárok majd!
(A Garmin órák kapcsán tudom, hogy ott alapértelmezés az SBC, az Apple Watchon pedig az AAC.)" ... a szerkben van egy, utánajárok majd!" – köszönöm!

Nem tudom, hogy az említett topic-ban olvastad-e a későbbi hsz.-em, de a lényeg, hogy én egyetlen Reddit-es utalást találtam, ami alapján a Garmin-ok jó eséllyel csak SBC-t tudnak, és abból is egy visszafogott bitrátás változatot." ... az Apple Watchon pedig az AAC ... " ← ez biztos?
... mert akkor az már hallható (pláne a Garmin SBC 229 kbps-hoz képest).Tudom, hogy egy LDAC, de talán még az aptX is overkill lenne órába, de egy AAC-t és/vagy LC3-at simán el tudnék képzelni. Kínzó kérdés, hogy utóbbi miért nem jelent már meg valamelyik gyártó órájában?
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szevasz Dani!
Az Amazfit Balance 3-as tesztjénél feldobtam egy dolgot, ami miatt kissé le lettem oltva, ill. páran félreértették ...
Bone123 szerintem nem igazán olvassa a topic-ot, és úgy egyébként is az a meglátásom, hogy zenei vonalon te inkább mozogsz otthonosabban ...
Szóval mit gondolsz a felvetett kérdéssel kapcsolatban? Van tapasztalatod, esetleg eszközöd, amivel a jövőben ezt is meg lehetne nézni?Jó a kérdés, egy Bluetooth DAC AMP szerintem meg is tudja oldani, de ilyenem személy szerint nincs, a szerkben van egy, utánajárok majd!
(A Garmin órák kapcsán tudom, hogy ott alapértelmezés az SBC, az Apple Watchon pedig az AAC.) -
<Adamsky>
nagyúr
Igen, így gondoltam.

Smart Band + Redmi Watch a megfizethető, kvázi belépő kategória, a Wear OS-es óráik pedig a drága, felső szint.Szevasz Dani!
Az Amazfit Balance 3-as tesztjénél feldobtam egy dolgot, ami miatt kissé le lettem oltva, ill. páran félreértették ...
Bone123 szerintem nem igazán olvassa a topic-ot, és úgy egyébként is az a meglátásom, hogy zenei vonalon te inkább mozogsz otthonosabban ...
Szóval mit gondolsz a felvetett kérdéssel kapcsolatban? Van tapasztalatod, esetleg eszközöd, amivel a jövőben ezt is meg lehetne nézni? -
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Szerintem a Smart band és Redmi watch az egyik kategória és a Wear OS-es órák a másik, és ezek között van.
Amúgy egyetértek a cikkel, én pár hete használom és még mindig nem tudom eldönteni, hogy marad e.
Az hogy mindig bekapcsolt kijelzővel bőven kibír egy hetet nagyon sokat nyom nálam a latban, meg amúgy jól össze van rakva, amit tud az jól tudja, jól néz ki, kijelzője sokkal szebb mint Garmin Venu 3-é (jobbak a színek és a watchface-ek is).
De valóban jóval több lehetőség van benne.Igen, így gondoltam.

Smart Band + Redmi Watch a megfizethető, kvázi belépő kategória, a Wear OS-es óráik pedig a drága, felső szint. -
<Adamsky>
nagyúr
-
gbela
senior tag
Szerintem a Smart band és Redmi watch az egyik kategória és a Wear OS-es órák a másik, és ezek között van.
Amúgy egyetértek a cikkel, én pár hete használom és még mindig nem tudom eldönteni, hogy marad e.
Az hogy mindig bekapcsolt kijelzővel bőven kibír egy hetet nagyon sokat nyom nálam a latban, meg amúgy jól össze van rakva, amit tud az jól tudja, jól néz ki, kijelzője sokkal szebb mint Garmin Venu 3-é (jobbak a színek és a watchface-ek is).
De valóban jóval több lehetőség van benne. -
tlala
addikt
Az mit jelent a cikk elején, hogy "A Xiaomi Watch S5 félúton van a Smart Bandek és Redmi Watchok, valamint a Wear OS-t futtató Xiaomi Watchok között."
A redmi Watchokat feljebb pozícionáljátok, mint ezt?
-
Yuden.Yari
csendes tag
Írok ide, hátha van még egy olyan elvetemült, mint én, és hangrögzítésre szeretné használni ezt az órát. Jelenleg bugos a cucc, egész pontosan nem az óra, hanem a hozzá kötelezően használandó Mi Fitness..
2 GB tárhelyére elképesztő mennyiségű hangfelvétel felfér, ez rendben is van. A szinkron úgy működik, hogy az órán, a hangrögzítő app-ban kiválasztod a szinkronizálandó felvételt, ráböksz és "feltöltöd" a telefonodra. Xiaomi telefonnál első körben ez ide kerül(ne):
Android/data/com.xiaomi.wearable/files/
Igen ám, de a fejlesztők elbökték a fájl létrehozást, és mindig egy üres nevű ".ogg" fájlt szeretne az app létrehozni ebben a mappában a szinkron után (addig darabokban a sandbox-ban nyeli be az app a raw stream-et). Ha már egyszer egyetlen egyszer is szinkronizáltál, ott lesz egy ".ogg" fájl, felülírni nem tudja (vagy nem akarja, nem tudom), és nem fog létrejönni az új hangfájlt a telefonon. Majd ez után a Mi Fitness a default recordings mappába (nálamstorage/0/emulated/0/Recordings/recorder/sync) szépen átmásolja a régi (nem felülírt) fájlt, és részéről "kész a szinkron". Ha rádugod a telód számítógépre (MTP mód), és ezt a "Android/data/com.xiaomi.wearable/files/.ogg" fájlt törlöd / átnevezed, az új hangfájlt (értelemszerűen csak egyet) megint fel tudja szinkronizálni, szóval így egyesével kinyerhetőek az órából a felvételek, csak ez a megoldás "nem túl kényelmes".
(Nem Xiaomi telefonnal még nem próbáltam.)Hátha segítek ezzel valakinek, én egy órát elcsesztem vele...
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
Hallosz
senior tag
A Pixel 11 teszt, talán nagyobb érdeklődésre számíthatna mint ez a . . .
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Annyiban én is bőven elvoltam vele, hogy a fő igényeim a lépésszámláló, az idő, az értesítések leolvasása (lássam érdemes-e elővenni a telefont). Viszont amiket említettem a tesztben szoftveres butaságai, plusz a megbízhatatlan GPS miatt személy szerint előbb vennék ennyi pénzért Huawei Watch Fitet vagy Amazfitet.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Köszi, javítottam. A Xiaomi global / magyar weboldalon legalul van egy csodásan fordított „A Xiaomi viselhető NFC támogatja a bankokat” menüpont, ezt linkeltem eredetileg.
Úgy látom, ilyen szempontból megfelelő lenne nekem.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
joey04
titán
Jó sz*r lett.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A mobilfizetés támogatásáról a lista 404-et dob.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- GTA V
- Macska topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Subaru topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Star Citizen
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az USA szerint az nem lopás, ha az AI mások munkáiból tanul
- További aktív témák...
- Apple Watch / Ultra 2 / Blue Ocean / (160.)
- Huawei Watch GT6 46mm, Bluetooth, 1 Év Garanciával
- Kifogástalan állapotú, fekete Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm LTE eladó
- Apple Watch Series 7 45 mm GPS+Cellular 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Watch series 11 46mm 2026.11.18. Apple jótállás
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 27% - ASUS ROG STRIX X670E-I GAMING WIFI Alaplap!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB 3 év gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 9800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB MSI MAG PANO M100R 850W
- Használt Bose QuietComfort Ultra 2nd Gen Bluetooth Headset Midnight Violet 890101-0400/ 12 hónap gar