Hirdetés
Hirdetés
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Szia, sziasztok!
Tegnapi nap folyamán kezdtem el érdeklődni az óra iránt, és kicsit fustzráltnak érztem, hogy meg vegyem, vagy sem. Pozitív véleményként csak @PThun -tól olvastam úgy igazán, többen leszólják.
Én nem a sport millió + 1 funkciója miatt keresek, vennek ilyen órát, hanem a fizetés miatt, viszont sajnos azt nem tudopm, hogy pl:. Curve -vel működik-e vagy csak K&H -val ?
Bármilyen más óra is érdekelne, ami fizetésre képes, és jól párósítható Xiaomi-val.
Ami továbbá érdekel, az alap óra funkciók, illetve appok értesítései ami beálítható neki.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem egy ilyen "okos" órát én is.
Kezdeti beállítások kicsit nehezen mentek, de úgy érzékelem, hogy sikerült használatra beüzemelni, de azért akadnak apró dolgok, amik nem egyértelműek elsőre.
1, Wifi: Órán -> Beállítások -> Wifi be -> Listázza a hállózatokat -> Kiválasztom az itthonit -> Írja íram be a jelszót, na és ezt hol kell, kellene ?
2, Órán a felső gombot, ha megnyomom, akkor bejönnek az alklamzások, ezeket lehet valahogy módosítani, hogy más sorrendben jelenjen meg, vagy ami pl nem kell ne legyen ott ?
3, Bluetooth: Órán -> Beállítások -> Bluetooth be/ki opció van, de semmit sem veszek észre, mármint nem tudom, hogy ez itt most "mit akar" jelenteni? Telefonon az appba azt írja "csatlakoztatva" van (MI Fitness app)
4, Telefonon, az appba (MI Fitness) Zene -> Óra tárolása 0 MB/ 0MB felhasználva olvasható. Az óra tárhelye mekkora ? Hogyan lehet ide tenni zenéket ? Nem mintha ez használnám, de érdekelne.
Egyenlőre ennyi.
Aki rá ér, kicsit adhatna némi infókat.
Köszi.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
válasz Predatorr #66 üzenetére
Szia köszi az infót!
1, [link] ilyen nekem nincs, nem írja ki semmit. (1:13 percnél)
4, Lehet rossz helyen nézem, de én nem látom sehol, hogy írná 2Gb -t2,3, köszi, rendben.
Új más:
Én kikapcsoltam, hogy a hívásokról küldjön az óra értesítést. Nincs rá szükségem, de ennek ellenére, amikor hívnak ki írja a tel számot és fogad vagy elutasít.
Xiaomi Pay -hoz hozzáadtam, a kártyám, és ott jelezte is, X órával később, már azt írja az app "betöltés sikertelen - valami hiba történt" Próbáljam újra lehetőséget dobja be, de hiába próbálom nincs semmi változás.
Órán viszont mutatja a kártyát, az appba.[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Szia!
" A telón tárolt zenéket elméletileg bemásolhatod de nincs egy értelmes lehetőség listázni, és nálam az 1. szám 99%-ánák lefagyott."Nekem sikerült zeneszámokat listáztatni, ha erre gondolsz: (kép) Minőségért elnézést. Valamint a legfrissebb "aktuális utolsó" V1.4.174 -re kellettem frissíteni, ez miatt.
Zenék végig szólnak, nem fagynak le, viszont ha az órát piszkálom, akkor laggol néha (akad), én úgy érzékelem. Mappával és mappa nélkül is megjeleníti. Természetesen a zenei rész nem érdekel, csak ki akartam próbálni...
Telefonon tök mindegy, hogy hol a zene, bluetoth -t kapcsolat legyen aktív, és akkor az app -ba (Mi Fitness) Zene -> Zene importálása -> kikeres, és mehet. A végén nem értem, hogy miért írja ki, hogy 1 zeneszám sikeres, 0 zeneszám sikertelen, talán ez fordítási hiba, vagy régi emlékeim szerint a bluetoth -s fájl másolásnál van ez a jelenség, hogy ki írja ilyen formába...
Azt végképp nem értem, hogy miért kell ez miatt töltőre tenni, értem én, hogy írja, de mi értelme ?
Talán a válasz erre?
Miért van benne Wifi ?
Eredetileg a kínai változatban a wifit az online rádió hallgatására használták. Globalis változatban, ez nincs, nem működik.
Miért van benne Wifi ?
Zene letöltéséhez az óra memóriájába, de ez a funkció a globális verzióhoz még nem került megvalósításra.Ha ez igaz, akkor ezért nem sikerül a Wi-Fi kapcsolat a telefon és az óra közt nekem. 1-2 újra indítást követően, most az app-ba is írja a fizetésnél a kártyát, jól jeleinti meg.
szerk:
Tud valaki ajánlani olyan számlapot, (eddig nem bökte ki a szemem), ami az órát, percet, másodpercet jeleniti meg, dikitálisan, illetve a hónapot, napot, ezek mellett az aksi % -t, más nem fontos.[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Üdv!
Kis tapasztalat megosztást szeretnék.
8 napja használom. A fenti kérdésemre még mindig nem találtam megoldást. (Ne jelezze ha hívás van, BT/Wifi kapcsolat alatt) Az elmúlt 8 nap alatt én semmiféle sport tevékenységet nem végeztettem az órával, ellenben Pulzus mérés, vér oxigénszint nézegetés, lépés számlálás, nem folyamatosan, de gyakori telefon szinkronizálás, fizetést használtam. 86% -ról 23%-ra merült le ez idő alatt.
Nekem ez megfelelő. Sajnos a lépés számlálás pontatlan, lehetne ragozni, hogy az óra, az app, a suta mozdulat, a szíj szorossága, stb okozza-e vagy sem, nem tudom, nem merültem bele.
Felemelésre az óraszámlap felvillan 3 mp-re, ez néha jó olyan értelembe, hogy tudjam mennyi az idő, de néha kellemetlen, mert nem villan fel, ilyenkor a felső gombot nyomom meg, de suta mozdulat, vagy nem tudom definiálni, csak 1mp-re jelenik meg az óra, és utána egyből az alkalmazás elrendezés jön be, ilyenkor kell 1 plusz mozdulat, hogy lássam mennyi az idő. (Így le írva több időtt vett igénybe ez a mondat, mint a gyakorlat, picit kellemetlen, hogy három mozdulat kell ilyen esetbe az idő megnézéséhez)
Van lehetőség, a felemelés kikapcsolására, ekkor vagy valamelyik fizikai gombot kell megnyomni az órán, hogy lássuk az időt, jó dolog, de gyakorlatban az ember inkább rá néz, rá pillantana nem ? Valamint 5 percre be lehet kapcsolni és addig jelzi az időt, ehhez pedig célszerű az aod -t kapcsolni, energiatakarékossabb, de jobban meriti mint első esetben. (Nézőpont kérdése kinek mi jön be, ha azt vesszük)
Kár, hogy a gombra nem lehet mást állítani, vagy az appokat jobban rendszerezni, bőven elég ha az óralapon balra, jobbra, fel húzigálok. (ugyan az a funkció szinte)
Az alsó gomb számomra zavaró egy kicsit a kéz, csukló mozdulatnál, vagy megint csak suta a mozdulat... de az oda állított sport tevékenység (edzés gomb), a gyaloglás megjelenik, és két mozdulat kell az eltüntetéséhez. Nem lenne rossz, ha ezt lehetne helyből deaktiválni, és csak akkor keljen, ha valóban kell.
Az app átlátható, letisztult némi idő után, ha az ember átbogarássza, pár dolgot persze eltudnék benne képzelni. (pontosabb, egyedibb testreszabást pl)
Szíjjak közül mind a 3 alap bőr + 1 szürke van, a kék lehetne kicsit sötétebb árnyalatú, de nem rossz. Elegáns mind, tetszetős.
WiFi kapcsolat a telefonnal global verzióban, továbbra se tiszta, csak amit a #68 -ba írtam, annyit tudok hozzá tenni. Talán gyorsabb a kapcsolat BT -n vele, mellette, és a zene felmásolásához kell a bölcső, Wifi, és BT kombó. (Érdekes egy megoldás)
Zene akad, laggol, lefagy, feltételezem, hogy maga az óra hardwer és software okozza ezt a jelenséget. Nem hiszem, hogy a jövőben lesz ez javítva. Végülis ez 1 óra ami tud ezt azt. Nekem ami fontos, hogy "normál óra kinézete van", órának megfelelő, és lehet vele fizetni. Ezért számomra ez jó választás volt, aki csak ebben gondolkodik ajánlom.
Sport tevékenységeket hogy mér? Olyantól kell érdeklődni, aki arra használja.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy itt tudtok-e érdemben válaszolni, az órával kapcsolatos a kérdés, de nem egészen.
Az eredeti USB kábelt, ami a bölcsőhőz van, lecseréltem egy drága 6A -s USB kábelra, és a töltő a telefon 120W -s töltője. Teljesen egyszerű az oka, az asztalnál így kényelmessebb, hosszabb a vezeték, és csak 1 töltő van az elosztóba. A gondom az, vagyis nem igazán gond, csak azért furcsálom, hogy így is kb 3-4 óra töltési idő kell neki 5-10% -ról (QC4.0 töltőről van, szó ami nem gyors, hanem túrbó töltés elvileg, de tévedhetek)[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Szia, úgy tudom, de tévedhetek, hogy a WiFi a global verzióban a frisítéshez, és a zene felmásolásában segít, másra nem képes.
A CN verzióban van online rádió, azaz eredeti képessége, de ez nem került bele a Global verzióba.
Frissítés szerintem már nem várható semilyen irányba hozzá sajnos.[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Most jelent meg (pár nap + -), a Watch 2 Pro. Valaki itt a topikban fog majd váltani rá?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
-
user26
senior tag
válasz ricsipontaz #152 üzenetére
Link1: https://www.otpbank.hu/portal/hu/bankkartyasfizetes/googlepay
Link2: https://www.otpbank.hu/portal/hu/bankkartyasfizetes/xiaomipay
Lap aljáig érdemes olvasni, nézni.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
válasz Dimond G #186 üzenetére
Szia!
Az órát ( Xiaomi Watch 1) csak óra üzemódban használom, és fizetésre, heti 2-3 alkalommal szinkronizálom a telefonnal. 17-18 napot megy el így nekem, kb lassan fél éves lesz.
Számomra ami zavar, de megszoktam, hogy a különböző sport tevékenységeket nem lehet teljesen deaktiválni, hogy véletlenül se hozza fel. Nem az, hogy nincs rá szükségem, csupán az órán nekem nem kell ilyen.
Eleibe tetszett, hogy az értesítéseket kültde pl:. messenger, gmail, telegram, de mivel nem lehet válaszolni, meg nagyon nem is akarnám az órán pötyögetni, így ez a funckió is nekem felesleg.
Hívást próbáltam, működött, még gondolkodtam is, hogy autóba milyen jó... de aztán voltak kellemetlen helyzetek vele, így elengedtem, illetve nem tudtam utóbb beállítani, hogy semilyen formában ne jelezze ha hívnak, tehát pl értesítések oké, de hívás semilyen formában, így a vége az lett, hogy heti 2-3* van csak szinkonizálva.
Nekem ilyen formában jó.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű, csak kipróbált Honor Watch 4 fekete szinben, 2026.08.25-ig MediaMarkt garanciával
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm, 32GB, Bluetooth, 1 Év Garanciával
- Apple watch SE1 44mm cellular akku 95% megkímélt
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2023 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE 2.Gen 44mm Cell. Gyári Garancia 2025.05.05
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen