Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Mobil flották
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
1. telón megjelenik.
2. nem. Sőt, mi fitben is hiába törlöd ki a nem működőket, visszarakja, kivéve a menstruációsat.
3. Bt eszközt csatlakoztathatsz az órához közvetlenül, pl. fülest.
4. Kiírja, h 2GB a tárhely. Azt is, hogy tedd töltőre zene másolásához. utána is ezt írja ki, nem tudsz rámásolni semmit. A telón tárolt zenéket elméletileg bemásolhatod de nincs egy értelmes lehetőség listázni, és nálam az 1. szám 99%-ánák lefagyott.
Szokásos xiaomi szar. Én a tfonálás, a jobb gps és a pontosabb sportkövetés miatt cseréltem le a colort.Nem nagyon olvasod el, miket ír ki, mi?
Pusi: az üzemidő egy lószar, a color 3* annyi ideig bírja 1 töltéssel.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
user26
senior tag
Szia!
" A telón tárolt zenéket elméletileg bemásolhatod de nincs egy értelmes lehetőség listázni, és nálam az 1. szám 99%-ánák lefagyott."Nekem sikerült zeneszámokat listáztatni, ha erre gondolsz: (kép) Minőségért elnézést. Valamint a legfrissebb "aktuális utolsó" V1.4.174 -re kellettem frissíteni, ez miatt.
Zenék végig szólnak, nem fagynak le, viszont ha az órát piszkálom, akkor laggol néha (akad), én úgy érzékelem. Mappával és mappa nélkül is megjeleníti. Természetesen a zenei rész nem érdekel, csak ki akartam próbálni...
Telefonon tök mindegy, hogy hol a zene, bluetoth -t kapcsolat legyen aktív, és akkor az app -ba (Mi Fitness) Zene -> Zene importálása -> kikeres, és mehet. A végén nem értem, hogy miért írja ki, hogy 1 zeneszám sikeres, 0 zeneszám sikertelen, talán ez fordítási hiba, vagy régi emlékeim szerint a bluetoth -s fájl másolásnál van ez a jelenség, hogy ki írja ilyen formába...
Azt végképp nem értem, hogy miért kell ez miatt töltőre tenni, értem én, hogy írja, de mi értelme ?
Talán a válasz erre?
Miért van benne Wifi ?
Eredetileg a kínai változatban a wifit az online rádió hallgatására használták. Globalis változatban, ez nincs, nem működik.
Miért van benne Wifi ?
Zene letöltéséhez az óra memóriájába, de ez a funkció a globális verzióhoz még nem került megvalósításra.Ha ez igaz, akkor ezért nem sikerül a Wi-Fi kapcsolat a telefon és az óra közt nekem. 1-2 újra indítást követően, most az app-ba is írja a fizetésnél a kártyát, jól jeleinti meg.
szerk:
Tud valaki ajánlani olyan számlapot, (eddig nem bökte ki a szemem), ami az órát, percet, másodpercet jeleniti meg, dikitálisan, illetve a hónapot, napot, ezek mellett az aksi % -t, más nem fontos.[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Predatorr
őstag
Ugyanitt nekem 0/2048MB-ot jelez.
Hívásértesítéshez és fizetéshez nem tudok hozzászólni, hívást haszbálom, payt nem.
Zenéket nekem is kiírja (csak mp3 ), de azt nem, hogy honnan, és nem importál, lefagy.
WiFin kéne zenét másolnia. Amit lát, teljes összeviszsaságban
Ugyanez a verzió.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
ecaddsell
aktív tag
A töltési időt nem az határozza meg, hogy a töltő mekkora teljesítményt tud leadni, hanem az akku mekkorát tud felvenni, az meg nem változott (nagyobb sebesség ellen szól pl. a hőterhelés ami nem tesz jót az akkunak és kétlem pl., hogy cserélhető lenne ebben az órában).
A töltésnek van egy karakterisztikája is, kb. 80% felett pl. átmegy konstans áramból konstans feszültségbe a töltő (minden lithiumnál nemcsak itt) ami miatt az a rész lassú.
Sok ok miatt amit most nem részleteznék érdemes 20% ill. 80% között tartani a töltést (globális lithium akku szabály).
Nálam ez mostanában úgy működik, hogy zuhanyzás előtt felteszem töltőre (egyébként is levenném mert zavarna), ha már jóval kevesebb mint 50% a szint.
Egyébként az nem gond, ha időnkét jobban lemerül vagy akár kikapcsol, de rendszeresen nem érdemes csinálni teljes töltési ciklusokat.
(Én is elrontottam ezt, elfejtettem töltőt vinni és nehogy lemerüljön nem indítottam sportot a tisza tavi 5 órás evezős túrán, aztán kiderült senkinek nem volt meg mennyit mentünk/hol stb., azaz utólag sajnáltam). -
ricsipontaz
csendes tag
Nekem a gyári bölcsővel most töltötte fel kb 2 óra alatt 10%-ról. Egyébként 5 napot bírt nekem az első töltéssel az óra. Most kicsit finomhangoltam a beállításokat (30 perces pulzus mérés pl), mert csak egy futás volt ebben benne, ez nem sokára 3 lesz. Jó lenne, ha úgyis tudna 5 napot menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen