- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
ne is mondd... pedig van egy pár bug és semmi. eddig erre jött a legkevesebb. gyanúm, hogy a terméktámogatást már csak telefonok esetében gondolják komolyan. bár az az éppen 2 év sem valami sok, amikor minden évben megjelenik legalább két "flagship killer", de amúgy csak vedd meg és majd ne felejts el másikat venni megint legkésőbb két év múlva, hisz a Snapdragon 999999999xgen10ben10 ugye nem elég jó már a következő andoidnak
-
lócitrom
őstag
elnézve a megosztott képet a csuklód tényleg nem vaskos. gondolom mivel nagyobb az óra, így a rezgés is terjedelmesebb. ezt én annyira nem tudom megkülönböztetni a csuklóm vastagsága miatt. úgy rémlik viszont, hogy alkalmazásban részletesen szabályozható értesítések típusától függően. abban nem vagyok biztos, hogy ennél a típusnál lehet-e gyengébbre állítani a rezgést vagy sem. de valamelyik korábbi band esetében rémlett, hogy volt rá lehetőség.
a pulzusméréssel kapcsolatos dilemmát viszont nem ismerem. ez lehet tényleg abból fakad, hogy nem illeszkedik elég jól? esetleg egy nem gyári szíjjal (ami jobban szorul) lehet érdemes lenne kipróbálni miket mér.
-
lócitrom
őstag
azoknak, akik eredeti szíjakat keresnek, de nehezen találnak:
BHR8001GL - lila/rózsaszín szövet
BHR8002GL - narancssárga bőr
BHR8003GL - sötétkék szilikon
BHR8007GL - világosszürke szilikon, ez egyben az órát is jelöli
BHR8009GL - olajzöld/zöld szövet
BHR8010GL - sárga szilikon
BHR8012GL - ezüst milánói szíj (fém)
BHR8015GL - fehér bőr
BHR8017GL - fekete szilikon, ez egyben az órát is jelöli
BHR8???GL - fekete milánói szíj (fém)a fekete milánói szíj azonosítójára sehogy sem találtam rá. ha egyszerűbb kulcsszavak alapján keres az ember nem biztos, hogy mindent megtalálja. a gugli viszont azonosítók alapján igen, szerencsére. az órákkal érkező pántok elméletben külön nem kaphatóak, de ki tudja. konkrét információ nincs róla. több helyen olvastam, hogy Watch 4 szíjak is jók ehhez a típushoz. ezt megerősíteni nem tudom, de sok oldal átfedésben árul utángyártott szíjakat.
-
lócitrom
őstag
„Inkább gond a kábel USB-A-s túlvége: jó reggelt, Xiaomi, nagyjából fél évtizede az USB-C a piaci sztenderd!”
és az USB 3 mikor is jött ki...? és mennyi idő kellett neki, hogy elterjedjen...? ja még mindig vannak simán 2.0-ás hubok a gépekben. azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb baj a smart band/pro szériával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest