-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #327 üzenetére
Hat biztos, de nagyobbrészt igaz amit irtam, ahogy nezem inkabb a drágábbakra, azok megkapták.
Egy kis update, péntek este már frankfurtban jártak a telóink.
Ha tovabbra is igy teper a futár, egyre valószinubb hogy jovo het folyaman mindenkihez becsengetnek vele aki elozo csoportos rendeléssel vette.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Maist
senior tag
válasz
trebrona #119 üzenetére
Á, ebben? Nincs természetesen. Pedig még a cam2 api is be van kapcsolva, de akkor sem lehet a gyári kamerában ilyesmit előcsalogatni. Én azért megnézném annak a pár tulajnak a képeit, akiknek már van Note 5, hogy ezzel tényleg fél méterről lehet csak makrózni, vagy az enyém rossz? Ezt azért kicsit nehezen emésztem most... Mondjuk mindenki készítsen 4:3 képaránnyal makrót egy 5 Ft-os érméről, kb. így:
Összehasonlításul, Redmi 5 plus:
Vágatlan, eredeti képek, szerintem jól látható, mennyivel közelebb lehet menni a R5p esetén a témához.
-
Maist
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest