- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz
hargitomi #5905 üzenetére
Ez az egy nekem is nagyon zavaró.
Amúgy a bugfixeknél nem tüntetnek fel mindent.Lehet ezek voltak a főbb dolgok,de a motorház alatt is szoktak csiszolni.Nem hiába a stable csak hetekkel később érkezik mindig,amire nagyjából összerakják a romot.Ez inkább még alfa rom,mint fejlesztői változat,kalandvágyók,geek-ek felteszik azt hali.Apám lehet kukázná,ha ilyen szoftver lenne az övén.😂 -
-
-
Norby86
őstag
válasz
hargitomi #5710 üzenetére
A harmadikra gondolsz?
Azt néztem...nekem nincs 4. ikonom alul. Harmadiknál meg ha bemegyek, olyan van hogy kódbeváltás, téma szerkesztése, megvásároltak, beállítás, kedvencek. A téma szerkesztésébe ha bemegyek akkor lehet állítani a zár stílusát, állapotsort, ikonokat, üzeneteket, tárcsázót, asztalt, de betűtípust nem. Állapotsornál is csak a témák állapotsorát tudom változtatni, asztalnál meg csak a főképernyő témákat. -
-
-
blaca83
őstag
-
Sil_ver
tag
válasz
hargitomi #2691 üzenetére
Az a baj, hogy mivel kerekített, így az üveg mindenképp zavaró a gesztusba szerintem,mivel nem lóg rá a kerekítésre.
Az akku kapacitás hozzászólások, meg szerintem jó azoknak aki most ajarnak venni ilyen készüléket.Nekem utolsó 3 nap 16 óra. 8 óra 5 perc Sot. Éjjel nincs egyik net se benyomva.Napközbe általábam csak az egyik. Fényerő automatikuson van. -
fuze
őstag
válasz
hargitomi #1931 üzenetére
Jön az majd. Fel is ment. Nem tudom mit optimalizaltak, talán a kamera most gyorsabban csinál képet, de lehet csak olyanja van éppen. Nem tudom. Erről majd pár nap után nyilatkozom.
Szomorú hír. Hogy van egy porszem a kamera üveg alatt
Most vettem észre, de úgy látom a képeken nem látszik, mert eléggé a szélén van.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- RAM topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest