-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Atomcsirke #33543 üzenetére
Az enyémben ez van. Bő egy éves, eddig patent.
-
crok
Topikgazda
válasz
Atomcsirke #33383 üzenetére
Az lehet, hogy a Snapdragon-hoz való mert amúgy is egyezőnek tűnik meg az MTK-nak teljesen másmilyen a szalagkábelezése. Esetleg takarítsd meg az újnak a csatlakozóit, rakd össze, kapcsold be és nézd meg (nap)fény felé tartva hogy nem-e háttérvilágítás nincs "csak" és alatta látszik a kijelző.
Attól, hogy a telefonhoz való még lehet DOA (dead on arrival, eleve rossz).. -
Buckey
őstag
válasz
Atomcsirke #17169 üzenetére
Én használtam a 8-ast is, de nekem sincs semmi bajom a 9-essel (kivéve az óracseréket a témáknál). Akksi időben sem vettem észre változást.
-
zzz03
őstag
válasz
Atomcsirke #17169 üzenetére
nem. teljesen jo a miui 9-es. foleg ugy h eddig nem is hasznalta az elotte levoket. en 7-estol hasznalok miuit, de eddig a 9 a legjobb, csak a 7-es hangero animacioja hianyzik azonkivul mindenben jobb a 9 (szerintem).
-
Tutu7030
veterán
válasz
Atomcsirke #16343 üzenetére
Az ország melyik részén laksz?
-
Simba86
senior tag
válasz
Atomcsirke #16300 üzenetére
-
válasz
Atomcsirke #16261 üzenetére
EUstock szerint
Xiaomi Mi A1 (arany) várható beérkezés: minimális mennyiség, 2017.11.09.- Xiaomi Mi A1 (fekete) várható beérkezés: rendelés alatt, beérkezés bizonytalan, a gyártó nem tudja leszállítani a terméket partnerei részére.
Xiaomi Note 4, 3/32 (szürke, arany) várható beérkezés: November 6-10. között.Remélem tudtam segíteni. De ha Stock droid futtató készüléke volt, akkor én is az A1-et javaslom.
-
Termi92
tag
válasz
Atomcsirke #16261 üzenetére
Ha nexusja volt akkor szerintem az A1-el jobban jár (ismerősebb környezet).
Vásárlás terén pedig kérdezd meg őt.
https://hardverapro.hu/tag/mibilszerviz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 7 Pro 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest