- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
wierra #13468 üzenetére
Az, hogy a Xiaomi mit engedélyezett kernel szinten, meg hogy a chipset alapból tudja a QC-t , az két külön dolog. Lehet, hogy Custom kernel Custom rokon menne. Nincs sajna QC töltőm.
És nem, nem kell USB-C a Qc-hez. -
sandró60
addikt
válasz
wierra #13424 üzenetére
Használom a Google fordítót,de annyira nem vagyok szakember,hogy megtaláljam a kérdésemre a választ.
Egy egyszerű útbaigazítást kértem csak.Nem fényképezéssel van bajom-a mentése sd kártyára-Erre szerettem volna választ kapni ami talán 1-2 sorba leírható.
Amit keresnék az kb 2-napja volt téma,de egy angol szóban volt megnevezve.Talán a koromból kifolyólag,de nem védekezés képen.
Hála istennek a hozzászólásotoknál megtaláltam,de még mindíg fennál,hogy a telefon menűjében hol engedélyezem.Milyen menü
pont alatt a Storage Access Framework ezt kerestem -
Ájvé
veterán
válasz
wierra #13411 üzenetére
BT visszafelé kompatibilis, vagyis a telefon az eszközzel, mert ügye fordítva nem igen megy (eszköznek magasabb a BT szabványa).
Többivel egyetértek, nem mindenkinek tetszik vagy való a MIUI, sok beállítási lehetőség van benne és néha tényleg kutakodnod kell ha meg akarsz oldani valamit. -
Pakliman
tag
válasz
wierra #13392 üzenetére
Nincsenek speciális igényeim.
Csak azt várom el egy telefontól, hogy úgy működjön, ahogy kell.Csak hogy tiszta legyen a kép: átlagfelhasználó=megveszi a telefont és használja (esetleg rátölti a névjegyeket, naptárt stb.)
Milyen dolog az, hogy 2017-ben egy "csúcsocska" telefon beleszaggat a zenébe (tudom, már megoldódott, kitudja hányadik frissítéssel)?
Milyen dolog az, hogy egy olyan blútyúkos eszközt NEM IS LÁT, amivel 4-5 éves telefonok pöc-röff csatlakoznak a mai napig is? Tudtommal a BT egy szabvány, nem?És a legbosszantóbb:
Milyen dolog az, hogy "Az átlagfelhasználó" megvesz egy telefont és egy csomó dolog nem működik.
Pl. értesítések, időjárás stb.
Mióta természetes dolog az, hogy a használatba vétel azt jelenti, hogy rögtön "hiba" elhárítás, fórumok bújása, kérdezgetés ettől-attől hogy mi miért és miért nem és hogyan lehetne mégis...?
Nekem nem okoz gondot az ilyen, nem ez az első telóm, mindegyiket buzeráltam már nem keveset.
Ezt is kellett, pl itt a fórumon tudtam meg, hogy ezt meg azt hogyan lehet életre kelteni.
Párom is "szerencsés, hogy egy ilyen pasija van", aki megoldja a telefonos problémáját, mert ő már rég visszavitte volna, hogy "rossz, nem működik egy csomó dolog". Ő nem bújná a netet megoldásért, nem azért vette a telefont!A HW-t tekintve valóban jó ár/érték arányú a cucc, szoftveresen viszont...
Szinte minden alapból tiltva, kikapcsolva, nehogy normálisan működjön a rendszer
Nyilván, minél kevesebb app és process fut, annál később kell tölteni a telót.
De akkor már érdemesebb végleg kikapcsolni és nem használni, akkor aztán akár hónapokig is "elmegy" egy töltéssel.
A kamera pl. nekem megfelel, bár a Galaxy S-em és S3-am ezerszer jobb képeket és videókat készített.Apropó kamera:
Beletelt jó sok időbe, mire rájöttem, hogy a szelfi kamera mi a f..ért csinál fordított képet
"Átlagfelhasználónak" ez is egy "rossz a kamera, viszem vissza a boltba" téma.Nem mondom, hogy rossz a teló, csak nagyon-nagyon rosszul "mutatkozott be" és ezért a mai napig kicsit viszolygok tőle, a BL nyitáshoz és a root-oláshoz sincs kedvem.
Talán egy kis idő múlva változik a helyzet...Na, rinyálás befejezve, vissza a melóhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest