- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crazy Cat #10090 üzenetére
Alin 12K egy LCD házzal együtt Globalhoz. Max a vámtól (pontosabban áfától) kell félni, mert magát a telefont szétszedni pár perc ha nem vagy barbár. Egy jó kis feladat ami engem nagyon le tudna kötni.
Pakliman! LoL kolléga. Te sárgát én zöldet, de én is csak néha, ha nagyon kell. Úúútálom az utasokat.
-
Sequadon
tag
válasz
Próbáld Őt elérni: Sultan Mobilszerviz
Aprón is fent van, jókat írnak róla: Csájnáfóón Szerviz
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MM-ben vett telefon garanciája is a Ingram Micro-hoz szól. Lehet valami új forgalmazó, mert csak mostanában írnak róla. Sőt annyira új, hogy tegnapelőtt a garanciajegyen jelzett oldal még nem így nézett ki. Nem is találtam, hogy mi a teendő meghibásodás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest