- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabeekaa
aktív tag
Bocsi, de amiket leírtál, lassan munkásabb, mint bl-t nyitni. Nincs abban semmi misztikum, vagy atomfizika. Ráadásul, ha kinyitottad, olyan romot teszel fel amit akarsz. Mellesleg, csak nyitott bl megléte mellett csinálhatsz tiszta telepítést, amivel sok bosszúságtól kíméled meg magad, és egyszerűbb a miuis élet. Hovatovább azt hiszem, hogy rom mentést, csak twrp, és társaival tudsz csinálni, ahhoz meg szerintem nyitni kell a bl-t. Ha meg van twrp a telefonon, és csinálsz egy mentést az éppen működő, belakott rendszerről, akkor ha valamit elrontasz, pár perc alatt visszaállítod a rendszert.
-
Boci
csendes újonc
Szerencsére volt miui fiókom (tanulva az első esetből) sikerült visszaállítani, de nagyon sok beállítást újre kellett csinálni. Pld. email beállítások, alkalmazások beállításai. Ezt nem menteni el a fiókomban? Ha nem, nem lehet valahova mindent elmentni? A biztonsági mentés, ami telefonon van, az nem ment le mindent?
-
vargalex
félisten
De, az lehet a megoldás. Arra van, hogy zsebben ne oldjon fel.
-
Kinsiinoo
senior tag
Hát ezt a magától újratelepülést még sehol nem hallottam, amit gombkombinációval el tudsz érni az a factory reset. Szerintem azt sikerül összehoznod mindig, de azt nem tudod letiltani. Aktiválni is csak akkor tudod billentyű kombóval ha már ki van kapcsolva a telód és jó kombót nyomsz hosszú ideig. Nekem legalábbis ez a tippem.
-
kelly416
veterán
Nem lehet, hogy ez megoldás lenne Neked is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- TV antenna és jelerősítés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpársportok
- Óvodások homokozója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest