- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
válasz
antalbende #16163 üzenetére
Nekem is, hasonló. Egy Chrome és egy Viber van lockolva meg pár dolgot elindítottam és azt láttam, folyamatosan fogy a RAM, de oly módon, hogy a végén már döcögött a rendszer. Próba cseresznye kilőttem megint a fingerprint daemont, picit mérséklődött. A lcokoltak közt elég gyorsan vált nálam, persze csak míg le nem zuhan 400MB környékére a szabad RAM.
-
kelly416
veterán
válasz
Ne várj több szabad műveleti memóriát. Ez nem win. Attól még áll, hogy furán kezeli, ebben igazad van, de ez nem abban kell megmutatkozzon, hogy 3,5giga szabad a 4ből. Ez droid alatt pont ndm jelentene jót.
-
válasz
antalbende #16166 üzenetére
-
válasz
Ezzel nem nagyon fogsz tudni mit kezdeni.
A lockolás menete le van írva, azt pörgesd végig, fejlesztői beállításokban a memóriakezelést is állítani kell.
Egy 50MB-os Facebook app 250MB-ra hízik telepítve, ugyanez igaz egy Messengerre is.
Sajnos az appok mérete növekszik, a rendszer sem lesz soványabb.
Ha mindent bezárnál, akkor lenne szabad memóriád, ergo akkor oda jutsz, hogy nyitogathatsz meg mindent újra.
A fontosabbakat lockold le, állítsd be, és ennyi, használni kell, nem a memória méretét lesni mindig
-
válasz
antalbende #15313 üzenetére
Jelezd ha eladó.
Hogy tudjuk.
-
jeni
félisten
válasz
antalbende #15313 üzenetére
Ezért kell mindig lakodalomba menni,mert a végzettével mindenki egyenesen,jól látva,vidáman megy haza főleg egy olyan telóval ami a Note 4x B20-s Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 vissza nyeri az eredeti alakját egy fémházba burkolt teló esetében.
-
vipviform
senior tag
válasz
antalbende #13724 üzenetére
Az angol MIUI fórumról, de az a biztos ami elmúlt...
-
juve600
nagyúr
válasz
- Next version will be published 7.10.9
[link]
példáulde google a barátod
-
Feri1977
senior tag
válasz
Igen, én is akartam kérdezni, milyen frissítések jönnek, és mennyire biztos ez? :-)
-
ubul23
senior tag
válasz
antalbende #12641 üzenetére
Igen az enyém is ilyen az első perctől kezdve sajnos.
-
Gloob
addikt
válasz
A sokkal drágább iPhoneok közül is volt valamelyik szériának hasonló problémája. Nem kell farzsebbe hordani.
-
vipviform
senior tag
válasz
Van ahol ezért plusz pénzt kérnek.
Én is így jártam az előző Redmi 3s Prime telómmal, /ráültem/ de semmi gondot nem okozott, max. még dizájnosabb lett. Ha nagyon zavar, akkor próbáld meg visszanyomni, de ezt csak saját felelősségre tedd, mert esetleg megrepedhet a kijelző.
-
válasz
antalbende #9290 üzenetére
Sajnos én is ezzel küzdök 8.5 alatt.
Nem nagyon tudok mit kezdeni vele,hiába veszem le a memória optimalizálást alacsonyra,semmi hatása nincs,pedig 8.4 alatt jó volt.
Tényleg olyan mintha valami 1-1,5GB rammal szerelt teló lenne.
Engem már sokáig nem fog idegesíteni,elvileg legkésőbb októberben végre kapok céges mobilt,ez megy a háztól. -
djtörök
senior tag
válasz
antalbende #6115 üzenetére
enyémen is van egy, fekete háttérnél kéken világít a kijelző szélén, de nem zavar. Meg hiába cseréltetem ki, jó eséllyel a másik is az lenne. Külföldi fórumok ezzel vannak tele, meg a mikrofonra panaszkodnak sokan. De állítólag ha leragasztjuk a zajszűrő mikrofont, akkor az segít(még nem próbáltam).
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Én egy másik topikban írtam le (asszem a Redmi Note 5 találgatósban) hogy ahány Note járt nálam ( Note 4G, 2, 3) az mind pixelhibás volt. Fekete képernyőn világító pixelek. Volt olyan amelyikről azt hittem hogy tüzijátékos a háttér
. Meglátom az enyém milyen lesz. Nem tudom milyen panelek vannak a Note 4-ben. Remélem nem a régi gyártótól van.
#6119 Gloob: A szinkronizáló szoftvert engedélyezted a háttérben futni? Nálam akkor volt ilyen amikor a Huawei app nem volt beállítva háttérben futásra. Tudom, nem Lenovo, de egy ötlet.
-
harry3
őstag
válasz
Nekem van piros és zöld pixelhiba is, de a napi használat során észrevehetetlen, így nem is zavar. A Lenovo tabletem fekete képnél olyan, mint a csillagos ég és ezt csak a gyári lejárta után vettem észre, mert szándékosan kerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest