-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
ntamas97 #36703 üzenetére
1. nem látok egyértelmű összefüggést a videohívás és a force close közt.
2. Lehet jelen másnál is.. de eddig senki nem panaszkodott rajtad kívül.
3. A rendszer újratelepítése szerintem nem oldja meg, persze ha van rá időd és türelmed próbáld ki, annyit megér - csodák is lehetnek még (:Ja, és nem kell érteni semmihez, a link amit adtam leírja hogy hogy kell hibát lejelenteni a Snapchat-nek, követed és kész is vagy, ha foglalkoznak vele akkor ki lesz egyszer javítva.
-
crok
Topikgazda
válasz
ntamas97 #36701 üzenetére
pid: 12673, tid: 12683, name: HeapTaskDaemon >>> com.snapchat.android <<<
signal 11 (SIGSEGV), code 1 (SEGV_MAPERR), fault addr 0x7f7b4c579064
...
backtrace:
#00 pc 000000000037de20 /system/lib64/libart.so (_ZN3art11MonitorList16SweepMonitorListEPNS_15IsMarkedVisitorE+272)
#01 pc 000000000043060c /system/lib64/libart.so (_ZN3art7Runtime16SweepSystemWeaksEPNS_15IsMarkedVisitorE+36)
...
Szerintem kifogy a heap-ből a Snapchat, egy "jóféle" memory leak-re gondolok.
Ezt viszont a Snapchat-nek kéne jelenteni.
Van amúgy valami amivel 100% elő tudod idézni? -
crok
Topikgazda
válasz
ntamas97 #36698 üzenetére
Elég szűkszavű, úgy látom nincs is meg a vége, jobb lenne a bugreport mert abban benne a van a logcat végig. Annyi látszik az elején mindenképp hogy az app segfault-ol vagyis valamit nagyon eltol egy memóriaolvasással, talán olyan objektumot akar olvasni ami nem is volt allokálva.. vagy elfogyott talán a rendelkezésre álló memóriája (nem az a memória amire most gondolsz!).
-
crok
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Robotporszívók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest