- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
@aldork: mert kihagytál egy lépést, a lazyflasher zip-et nem tetted fel, mert gondolom azon túl kell már lenned, hogy a fastboot flash recovery twrp.img meg a fastboot boot twrp.img már megvolt és jártál a TWRP-ben, csak valszeg stabil globál ROM-ot használhatsz és a lazyflasher zip install-t kihagytad, ezért a DM-Verity check-en bukik a telefon - és nem megy tovább a boot.
@PNP:
Csak egy icipicit olvass már vissza vagy használd a keresőt, vagy nézd meg ezt és ezt, valamint ezt is, van benne pl. egy FlyVPN nevű megoldás is (Shanghai) - és mégegy link. -
Én imádom az MM-es telefonos "szakértőket"!
Ha unatkozom és jót akarok röhögni,akkor hagyom hogy "segítsenek" és hallgatom mekkora ökörségeket tudnak összehordani!
Direkt szoktam húzni őket idióta kérdésekkel és sokszor akkora bullshit se füle se farka válaszokat szoktam kapni...
Imádom nézni az arcukat amikor felvilágosítom őket hogy mennyire nem értenek a telefonokhoz,csak bemagoltak valami katalógust,de még a specifikációkat se nagyon értik,de úgy adják elő,mintha a legjártasabbak lennének a témában.
Szépen csendben szoktak elkullogni amikor rájönnek,hogy olyas valakinek próbáltak süketelni,aki jobban ért ezekhez,mert ez a hobbija.
Kabaré!
És ezek próbálnak segíteni a laikusoknak a boltban... -
Kinsiinoo
senior tag
a, rossz számot hívtál
b, őket hívtad és valami b@rom böfögött a telefonba
c, azt se tudtad melyik telefonról kérdezed és még életében nem is látott ilyetA helyes válasznak jelöljük meg a B és a C választ.
Ha olyan ember véleménye kell aki Xiaomi félisten szinten van, akkor ajánlom a magyar facebook csoportból Komáromi Attilát, ő elfogja mondani, hogy egy igaz szava nem volt a MediaM. csávónak.
De ugyan ezt elmondjuk mi is itt a topikban pár százan, a miuihu fórumon, rajen, vagyula, és mondjuk bármelyik teszt és elemzés a neten.Egy szó mint száz, mint minden telefon ez se hibátlan, viszont árban bajnok és teljesítményben, üzemidőben is
Bárkinek ajánlom! Bár lehet én vagyok csöppet elfogult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest