- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
Prof_Entel #3458 üzenetére
Megbízható,régi hardveraprós arc,évek óta árulja a portékáit,egy év magyar garit ad rá,tőle van a sajátom is.
-
válasz
Prof_Entel #3458 üzenetére
Hát kis hazánkban alig lehet találni 4/64-est,legalábbis én nem nagyon találkoztam vele,főleg a Snapis verzióval.
X20-ast mintha talán puremobile-on láttam volna. -
boken
senior tag
válasz
Prof_Entel #2381 üzenetére
Persze, az összefoglalóban van Upo topic társ nagyon hasznos leírása. Én az alapján csináltam.
-
boken
senior tag
válasz
Prof_Entel #2377 üzenetére
Nem, zárt BL, dev rom, az RN3pro óta nem cserélgetem a romokat mert nem éreztem szükségét, itt is csak azért tettem fel a dev romot mert a globálal rebootolgatot a telefon.
Upo, nem nyitottam végül. Csak feltettem frissítő appot keresztül.
Most próbáltam Otpay is megy. -
boken
senior tag
válasz
Prof_Entel #2372 üzenetére
Szia, én az OTP smart bankot használom az megy hiba nélkül.
Más, Feltettem a dev romot és úgy tűnik hogy meg szűnt a rebootolás.
-
Upo
addikt
válasz
Kamera biztos visszalépés, és szerintem az otp se megy rajta. Vagy talán bootloader nyitás nélküli global rommal, majd valaki akinek megy az beírja.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Laza használattal 3 nap, nyúzva 2. Nekem 10 óra körül van a kijelző idő. Kamera szerintem felső középkategóriás. De arról majd más mond többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest