- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
toby_as #34135 üzenetére
Pontosan jóra gondolsz.
[Összefoglaló] -> [crok Logout blogja] -> F3 keresés "Mikrofon ikon beragad" -> kvázi részletes leírás Youtube videokkal
-
pulutodurumo
őstag
válasz
toby_as #31111 üzenetére
Nekem Note 4 Global van, (Snapdragon) sajnos már a harmadik utángyártott kijelző van benne. Az első kettő ghost touch-os lett pár hónap után, de ez még jól bírja.
-
szunyi777
őstag
válasz
toby_as #31111 üzenetére
Én nemrég rendeltem egy keretes kijelzőt, de az szivás volt sajna.. A keret és a kijelző közül hiányzik a fény vezető fólia, igy az alsó gombok nem világitanak. Megreklamáltam és jött is vissza a pénz.
Elötte egy másik készülékre simán csak kijelzőt rendeltem és a régi kijelzőről áttettem a fényvezető fóliát és tökéletesen működik szép képpel, fényerővel. Természetesen eladó és lcd függő lehet a jelenség.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest