- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
Maga a csere nem nehéz, írtam róla. Viszont a kijelzőt nem tudom ajánlani. Az első összephosta magát, kaptam vissza pénzt, vettem még egyet. Ez sem tökéletes sajnos. A képe jó, de az érintés érzékelése "túl jó". Mintha kesztyű módban lenne. És e mellett egy bizonyos sorban nem jól érzékel. Használható, de inkább mástól vegyél.
-
Headless
őstag
Montizáshoz én ilyet használok már vagy 5.-ik telefonom óta, teljesen jól használható, persze nedvesebb időben egy kicsit nehézkes a vezérlés, mert bepáll, akkor nem mindig érzékel a kijelző, meg a kesztyűben vezérlés is nehézkes, de amúgy használható és vízálló ügye, univerzális. Nekem a nagyobb fajta van.volt benne már leagoo shark 1 is.
És lehet vele zúzni rendesen nem fog kiesni a telefon semmilyen körülmények között sem.30-40-el rázós kövesen sem. Még szerintem szilvásvárad maratonon is volt nálam.
-
StLui
veterán
Megoldódot, nem gondoltam, hogy fordítva is belemegy a nano sim, csak ennyi volt a gondja.
Telefonálni elég egyértelmű, már csak azt nem tudom a netet mikor honnan fogja venni.szerk: az is megvan, gondolom, alapértelmezett beállítások hang és internet, és ott kiválaszthatom mindkettőre az alapértelmezettet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest