- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kanyi51
senior tag
Szerintem próbálj meg egy teljes "Gyári adatok visszaállitása" menüt hívni, DE mindenedet törli a telefonról, így előtte mentsd le ami fontos (adat fotók zenék videók stb). Ne keresd, írom : Beállítások - További beállítások -Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok.
Így olyan lesz minta a boltból hoznád ki. Előtte én kikapcsolnék minden jelszót, ujjlenyomat stb, söt még ideiglenesen kilépnék a MI Fiókból is, és a Google fiókból is.
De várj még kicsit, hátha a nálam okosabbak jobbat tudnak mondani, vagy kijavítanak valamit. -
Gloob
addikt
A Helloxiaomi-n megtalálod. Egy kicsit visszaolvasva szintén megvan. Nem régen linkeltem a 2. kört. Abban lesz a Note 4/4x SD is.
Más: kellene egy kis segítség nekem. Mivel a satety net negatív volt, felraktam Magisk modult. Felment, telefon újraindít, ésost a Magisk Manager állandóan leáll. Root van a programok megkapják, csak a Manager nem megy. Mit tudok tenni? Miuihu v10 8.9.20. Note 4 SD. Magis Manager v6.0.0 Köszönöm előre is. -
Upo
addikt
Milyen android 8-ra gondoltál? Hivatalosan erre csak miui létezik, amit "android" alatt szoktak érteni, azaz az AOSP tiszta rendszer, az nincs és nem lesz xiaomi telókra (kivéve a gyárilag ilyen Mi A1 és A2). Nem hivatalosan léteznek stabilan működő "android" romok.
Ha miui-val használod, az elég jól elfedi az alatta levő rendszer verzióját, amikor a 6-ot váltották 7-re, az se nagyon látszott meg, persze az alapértelmezett grafikai elemek, témák, ikonok, stb-n kívül. De ugyanazzal a témával 6-os és 7-es alapú rom között átlag felhasználó nem vesz észre különbséget.
Mi a célod a 8-as androiddal? Ha e-penis vagánykodás akkor már miért nem android 9 ?
Ha nem menőzés, és beírod ide hogy mit szeretnél elérni amihez feltétlen csak az android 8 a jó, akkor biztos tudnak javasolni rá megoldást.
-
tachikoma
aktív tag
Nekem néha szokta csinálni, jellemzően mindig ugyanazokon a helyeken (Boráros téri hév végállomás, Szigetszentmiklós - József Attila telep hév-állomás, meg mielőtt bekanayordunk az utcánkba, ott is van egy pont) Én arra gyanakszom, hogy ezeken a helyeken lehet valamilyen rádióhullámú adóvevő, ami olyan frekvencián operál, hogy interferálhat a BT-vel. De érteni nem értek hozzá, ez csak ilyen laikus fotelokoskodás.
-
vargalex
félisten
Nekem jelenleg Global Stable 9.6.2.0 van a telefonon. Van egy JBL T460BT fejhallgatóm. Korábbi stabil verziókkal nem volt gondom, de ezzel megszakad a kapcsolat, majd újra kapcsolódik. Viszont van egy Kelima és egy TS-BT35A08 bluetooth music adapterem, ezekkel soha nem szakad meg.
-
crok
Topikgazda
-
kmarci25
veterán
A gyári kábelben is lehet idővel szakadás.
Én a helyedben szétszedném és megnézném, hogy hol a hiba, már csak kíváncsiságból is. Itt van egy bejegyzés másik topikból. A gyári, márkásabb kábel ugyanúgy lehet hibás, mint a másik, legfeljebb kisebb a valószínűsége, hogy rossz.
Én is onnan vettem észre, hogy gond van, hogy alig töltött valamit. -
crok
Topikgazda
Igen, a kábel is lehet rossz ha az ellenállása gázos..
Volt már akinek itt a kábelben pl. szakadt volt a középső két ér és nem ment csak a töltés, USB-n PC-vel nem lehetett semmit csinálni a telefonnal csak tölteni, nem is mondta hogy MTP lenne vagy bármi.. (a középső két ér a data + -).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest