- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz
Feri1977 #10736 üzenetére
Most lehet,hogy megfogsz sértődni.Ha így van akkor elnézésedet kérem de erre már nem tudok mit reagálni.Ha van zsetonod ilyen partikon ba**ni a rezet akkor majd legközelebb mélyebben nyúlj bele a pénztárcádba ha telefont vásárolsz és vagy sokkal alaposabban tájékozódj a vásárlás előtt.Mindenhol ki van írva"A pénztártól való távozás után...stb".
Az én előző készülékemhez képest is nagy visszalépés a kamera de közel sem annyira targikus mint ahogyan azt sokan itt előadják.Vagy alaposabban kellene tájékozódni a vásárlás előtt vagy ha ez nem történt meg akkor meg kell tanulni ezzel együtt élni mert a folyamatos vernyákolás ezen nem fog változtatni.
Ne haragudj meg ha ez esetleg bántó volt,de nekem ez a véleményem erről a folyton visszatérő kamera témáról! -
válasz
Feri1977 #10574 üzenetére
Tudva levő volt, hogy a kamera nem lesz erős. A note 3 PRO-ban még rosszabb volt, ez még istenes, hidd el.
Én Samu Note 8 mellé tettem minap a MM-ban és okkal 50k vs. 320K
Én üzemidő miatt vettem és mert épkézláb a sebessége. Ha kamera miatt veszek akkor P9, P10 és társai. -
Dr. Gonzο
senior tag
-
Feri1977
senior tag
válasz
Feri1977 #10566 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy beállítottam most full hd-re a videóknál a telefont, meg a fényképezést is köszi..de hogy a gyári appnál vannak jobbak lehet, amik talán szebb képet és videót csinálnak? Camera fx és társai? Vagy hagyjam a dolgot inkább..(bocs, lejárt a szerkesztési idő..)
-
helixP
nagyúr
válasz
Feri1977 #10353 üzenetére
g2, g4 teljesen más árkategória volt anno, a G4 meg a mai napig az egyik legjobb kamerás mobil. P9 Lite szintjét meg szerintem még ez is hozza, kiindulva a mobilarénás tesztből.
Ennyi pénzért ez van, lehet játszani vele, korábban a kolléga által linkelt Open Camerával, vagy Root Camera Api és DNG-ből szépeket lehet kihozni. Szerintem amúgy nem vészes egyáltalán a minőség, családi nyaralás dokumentálására alkalmas, arra, hogy valaki töksötétben akar koncertfelvételt csinálni 60 FPS, Full HD-ban egy telefonnal, őszintén nincs mit mondanom. Erre valóban nem jó.
Mindig szoktam feltölteni képeket, most is megteszem
1, 2, 3.
Fater38: Wipe menüpontban ami be van pipálva előre az elegendő. Nem kell kijelentkezni MIUI-ból.
-
-
B2man2
aktív tag
válasz
Feri1977 #9927 üzenetére
Akkumulátor és teljesítmény / Teljesítmény / Alkalmazás akkumulátorkímélő. Itt be van állítva a Viber - nek, hogy nincs korlátozás?
Biztonság / Engedélyek / Egyéb engedélyek - nél a Viber - nek az indítás háttérben, és a felugró ablakos értesítést?
Az alkalmazásinformációnál az akku optimalizáció ki van kapcsolva?
Az alkalmazás értesítsénél minden be van pipálva?
Alkalmazás le van lakatolva?
Nálam kb ennyi van beállítva, plusz a Viber - ben én beállítottam, hogy az ikonja mindíg látható legyen az állapotsorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest