-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
A ROM-ban lesz saját kernel, utána mehet fel a custom kernel. Van olyan, amelyik kifejezetten csak a ROM saját kernelére ("stock-ra") akar felmenni (csinál mentést róla és "patch-eli" a boot partíciót (szétbontja az image-et, felteszi a saját dolgait majd újrakreálja azt) és úgy flash-eli, így ér el nagyobb kompatibilitást)
Ha már egy embernek segítettem a tárhellyel akkor már megérte ( : Frissítgetem amikor kijön valami, amint időm engedi.
AEX 4.x/Lineage 14.x telepítés előtt csak akkor kell az a firmware flash ha MIUI MM-ről közvetlenül telepítenéd ezeket a ROM-okat. A firmware olyan részeihez "nyúl" (tartalmaz javított szoftvert) a telefonnak amik nincsenek a ROM-okban de kellenek a rádiós modul (LTE modem) működéséhez. Ha már MIUI 9 van vagy volt fent akkor nincs rá szükség, pontosabban amít nem adnak ki újabbat addig nem kell mégegyszer flash-elni, csak majd ha lesz megint frissítés. -
Rickeffe
aktív tag
Panoráma működik? Profi módba simán átvált alap fotó módból? Profi módban tapfókusz és expozíció után rawot mentve nem fagy le néha?
Profi módban auto ISO és 1/x záridő mellett az ISO fixen 100on marad?
Totál Off
Volt egy miui cam mod ami tudta azt hogy ha a záridőt állítasz de az isot automatán hagyod akkor szépen állítja az isot. Viszont zajszűrést nem lehetett kikapcsolni és a videó rögzítés közben nem állította a fényérzékenységet.
Egy másikban ki van kapcsolva a zajszűrés de összeomlik panoráma módban, nem tudja a fixálni csak az egyik paramétert. Snap nagyobb jól megfogja a képeket de többnyire éjszaksi módban ott viszont történik valami a színekkel.
Ghdr+ meg csak hdr módban tud rawot menteni.
Hihetetlen -
crok
Topikgazda
-
RVR400
veterán
Én kicseréltem a kamerát Sony modulra, és a MI5S-hez készült moddolással használom:
-
crok
Topikgazda
Camera2API + Snap camera
Beállításokban van olyan, hogy Denoise, abban meg van:
Off
On
High Quality
Minimal
Zero Shutter LagSzerintem próbáld ki, tök jó az app leírása a honlapjukon.
-
crok
Topikgazda
1, nem, hacsak a /data-t nem formázod vagy nem törlöd a megfelelő file-okat.
2, a /data-t, igen, hozzáférhetővé kell tegyed ha használni akarod a telefont (system start előtt kérni fog PIN-t pl.)
De.. ha valami beragad vagy valami "úgy alakul" akkor úgy jársz mint már páran, hogy nem fogsz tudni megszabadulni a titkosítástól csak úgy ha formázod a /data-t. Ha ez kell neked akkor hajrá, ha nem akkor nem. Én a Lineage előtt csinálnék a helyedben egy full backup-ot, hogy legyen használható telefonod ha beüt a sz.r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Android szakmai topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest