- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Kolondrum #12978 üzenetére
Beta romokból van ami a publikus, csütörtök-pénteken kerül ki. De van olyan is, amin maga a fejlesztés megy, ami szinte napi kiadású, de az csak a regisztrált fejlesztőknek érhető el. Lehet hogy te is ilyen verzió linkjéről töltötted amit felraktál (érthető, mert az ünnepek miatt pont a mi telónk letöltési linkjeit cseszték el, és a részeg fetrengés miatt nem is javítják), annál meg csak akkor érhető el pár opció, ha fejlesztői fiókkal vagy belépve a telefonon. Majd ha visszajönnek, akkor a kispolgári letöltő oldalról szedj le egy full publikus beta romot, nyomd fel twrp alól, és utána jó lesz. Addig meg simán kibíros, úgyis csak ilyen fejlesztőknek való x-edik almenüknél kér ilyen fiókot. Nekem a publikus kínai dev romon ott van a changelog.
-
helixP
nagyúr
válasz
Kolondrum #12968 üzenetére
Passz. Szerintem a fekete keret is ragasztós, úgy tud iazán jól feltapadni. Nekem semmi gondom a fekete szélű full coverekkel, néha látszik a szívárvány a közepén, de azzal lehet együtt élni
sandró60 Mintha az én telefonomat fotóztad volna, egy az egyben
Színe-tokja-fóliája.
-
vigyori78
őstag
válasz
Kolondrum #12921 üzenetére
Szia, nekem is volt hasonló problémám, factory reset már egy ideje nem sokat ér e téren.
Valahogy így kell:
https://myaccount.google.com
Jelentkezz be azzal a fiókkal amivel a telefont használod- aztán
Eszköztevékenység és értesítések - utána
Legutóbb használt eszközök - kiválasztod, eltávolítod -
borzosmorzi
tag
válasz
Kolondrum #12850 üzenetére
Mennie kéne elvileg, de a Nagy Testvér MIUI úgy tűnik van olyan paranoiás, hogy (on-line?) leellenőrzi a Frissítő appal zip fájlból felrakni kívánt frissítés aktualitását is, és ugye mint tudjuk, a 7.9.15 náluk már nincs jelen a mi telónkra, újabb pedig egylőre nincs. Ezért valószínűleg meg fogja tagadni a frissítést.
-
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
Kolondrum #12747 üzenetére
de miért nem próbálsz egy fastboot romot
? -
Gloob
addikt
válasz
Kolondrum #10655 üzenetére
Töltés közben van némi információ, de azok nincsenek. Töltöttség állapota, mennyi idő van vissza, utolsó töltés ideje, ilyenek. A gombok és kézmozdulatok összevont. Nem omik össze. Nálam nem legalábbis, pedig állítottam rajt. Bekerült zseblámpa ide. Zárképernyőn hosszú menü gomb. Eddig ezt én nem láttam.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Kolondrum #10572 üzenetére
Igen, tudom..és tudom, hogy pont fél áron van olyan csúcs hardver benne, mint a nagyokban 110-130 ezer forintért, imádom is a telefont minden téren, tényleg életem legjobb legszebb telefonja. De mivel sokat fényképezek itt ott, családi dolgok, kirándulás bulik, így elkeserítő, hogy ilyen trehány a kamerája..tényleg nem lehet valamit esetleg még javítani a dolgon?
-
vadkörte
addikt
válasz
Kolondrum #10167 üzenetére
Édesapámmal foglalkozunk (ill. foglalkoztunk) dísznövények szaporításával - tuja, normand fenyő, boróka, nemesfagyal, buxus, rózsa, stb... - így tisztában vagyok vele mi munka van mögötte.
Nem is modt gondoltam beszerezni. Csak úgy jó volt találni végre valakit, aki ezekkel a kis manókkal foglalkozik. Amikor üzletben néztem példányokat, sírni lett volna kedvem a kis nyomorultakon.
-
vadkörte
addikt
válasz
Kolondrum #10123 üzenetére
"Te sárgát én zöldet..."
HÉV vagy GyESEV?
(#10110) kelly416:
Az eddigi oco transzparens szilikontokom ha nem full cover üveg van fent jó (lehet, nincs ilyen üvegem), ha full cover, letolja az üveget. A tokon a kivágások bár jó helyen vannak és pontosak is, a minőséget remekül tükröző sorjákból nincs hiány. Az alsó felső élrész közepe ~0,5mm-t ível így eláll a telefontól.
OK, hogy 600 Ft-ért nem várok csodát, meg itt volt 4 nap alatt, de ennyél kicsit többet vártam volna.
Az új 360° tokkal - bár pont ezt a fajtát nem szerettem volna használni, hisz a telefon szépségéből kb semmi sem látszik - ilyen probléma nincs. A tapintása is kifejezetten kellemes. Örök hálm üldözni fog!
Pü-ben küldjem az üveg és a tok adatait? -
Pakliman
tag
válasz
Kolondrum #10117 üzenetére
A hangokra (zene, nyikorgás, recsegés stb) baromira érzékeny vagyok
(Állítólag ez egy betegség)
Fülest csak utazáskor utasként vagy otthon fűnyírás közben használok.
Kocsiban az AUX-on keresztül hallgatom a zenét.
Főállásomban az irodában nem mindegy, hogy mit hallgatnak a többiek, egy idő után kikapcsolom a rádiót, ha túl sok olyan "zene" van.
Mellékállásban villamost vezetek, tudom miről beszélszHány ember életét mentettem már meg...
-
Ájvé
veterán
válasz
Kolondrum #10075 üzenetére
Mindent jegyez (naplóz), de ha beállítod a google alkalmazásokat akkor függetlenül hogy van-e mobil neted követ egész nap GPS szerint (nem pontos pozícióval, de elég pontosan, kb méteres pontossággal, pontos idővel). Egy részét biztos ki lehet kapcsolni, pl. a fentebb írt tartózkodási hely hozzáférést ki lehet kapcsolni, de adatokat szerintem akkor is fog gyűjteni ha mindent kikapcsolsz. GAPPS-ot törölni kell és minden egyéb programot ami adatot gyűjthet, így talán elkerülhető (de ebben sem vagyok biztos). Naplózás egyébként még ezektől is független, szerintem nem is lehet kikapcsolni (mondjuk azért fontos is a naplózás, ha baj van akkor sokszor ebből látják).
-
Upo
addikt
válasz
Kolondrum #9803 üzenetére
Minél újabb az android verzió, annál kevesebbet ad át az android a user appoknak, a Google egyre jobban korlátozza. Próbálnak a szoftver gyártók workaround-okat kitalálni, de mindent nem lehet. Ha van root akkor próbáld meg a gsam root companion-t, az rendszer alkalmazássá teszi magát, ezért megkapja azokat a dolgokat is amit felhasználói programként nem fog. Nekem azzal jobban működött (még redmi2-n), de a note 4-re nem raktam fel.
-
válasz
Kolondrum #9701 üzenetére
Elhiszem,én is láttam már sok érdekes dolgot.
Én csak azért gondolok a telóra (vagyis inkább a szoftverre) mint ludasra,mert már túl sok hülyeséget produkált nálam.
Elhiszem,hogy sokan boldogok ezzel a telóval,irigylem is őket,de nekem több bosszúságot okozott az elmúlt 3 hónapban,mint eddig bármelyik telóm,szerencsére már nem tart sokáig ez a kapcsolat. -
válasz
Kolondrum #9698 üzenetére
Na de akkor folyamatosan gondnak kéne lennie,de nincs.
Egész nap itthon voltam,semmi gond nem volt,csak egyszer gondolt egyet és jött a fentebb látható sebesség.
Ezt szinte minden nap eljátsza,csak az időpont változik.
Restart után sokáig megint jó,ezért nem a routerre gyanakszom. -
vadkörte
addikt
válasz
Kolondrum #9681 üzenetére
Symbian S60, majd S60 touch után az android 2.3.6 Galaxy ACE a "sokk" nagyobb volt, mint az EMUI 1.6, majd a Miui v5. De tény, hogy meg kellett birkózni vele.
Bevallom elfogult vagyok a MIUI-val, de ezen "otthon érzem" magam. A tabletemen stock droid van és kényelmetlen. Hiányoznak a MIUI megszokott nüanszai. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Kolondrum #9077 üzenetére
Én az E-Robot segítségével a következő akku töltési stratégiát használom hetek óta:
- Töltés csak nappal (általában reggel), nem hagyom egész éjjelre a töltőn,
- A Robot szól (jelenleg) 96%-os töltöttségnél, ekkor leveszem a töltőről,
- Meríteni (függően, hogy milyen a napom), csak 10-20%-ig engedem. -
kelly416
veterán
válasz
Kolondrum #9073 üzenetére
Parancsolj. Bár.... aki keres, az talál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest