- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
cidalain #11289 üzenetére
Épp ez történt velem tegnap, csak nekem magyar 1.8.711-el. Előzményekre kattintva leáll. Pedig mért szépen.
Milyen ROM van fent neked? Nálam Resurection Remix, ami ugye CM alapú. Ehhez nem lehet köze?A másik dolog. Hogy lehet kikapcsolni a kínai nénit? Futás közben furán néztek rám az emberek, hogy kínai halandzsára futok
-
Keil Walker
aktív tag
Gearbest-ről rendeltem 23,79$ért 1s-t január 13.-án. Ma jött meg. Kiíváncsiságból megnéztem, hogy most mennyi és csak 18.99$. [link]
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
Mivel elromlott a miband-em erősen gondolkodom, hogy vegyek-e újat, vagy próbáljak ki egy más karkötőt. Tudtok esetleg olyan jó minőségű okos karperecet, ami nem sokkal drágább, mint a miband? ~15ezret szánnék rá. Vagy maradjak a mibandnél?
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja meghalt a miband. Arra sem reagált ha töltőre dugtam. Ma megint feltettem tölteni és elkezdett villogni zölden az első led. De nem megy tovább órákkal később sem. Csatlakozni sem tudok. Van esetleg valami ötletetek? -
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
Megint én. Olyat be lehet állítani valahogy, hogy óránként rezzenjen egyet. Mint a régi casio órák. Jeleztek minden egész órában.
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok. Kb két napja nem tudom csatlakoztatni a miband-em. Ha töltőre teszem világítanak a ledek. Mást nem tudok belőle kicsikarni. Próbáltam mindent, amit a program segítségként ír, de nem találja. Le is választottam, de semmi. Lehet, hogy beázott? Próbáljam meg szárítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest