-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Egyik drága fórumtárs megajándékozott egy 1-es mi banddel a nagy variálásom közepette.
Azt jól láttam, hogy ios alatt nem lehet rábírni, hogy messenger meg egyéb értesítésekre is rezegjen?Amúgy csak szerintem hatalmas kihagyott luft az okoskarkötő, amivel tudnál a telefonnal kommunikálni?
Spotify / zene irányítása simogatással, hangerő szintén, telefon kihangosítással felvétele koppintásra, stb.
Ha valaki nem akar okosórát, de irányítana ezt-azt a kezéről. -
spanyoll
addikt
válasz
grafnet #14671 üzenetére
Keresőztem, olvastam, de nem igen találtam amire utalsz. Ellenben azt megtaláltam, hogy volt múltkor pl 3-4K közötti áron kuponkóddal a 2-es verzió. Annyit megér egy próbaként; kivárom, hogy legyen megint ennyiért, remélem, hogy valaki kiszúrja és berakja ide, aztán akkor meglepem magam
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Fontolom, hogy beszerzek egy 1S-t, ami elvárásaim szerint a következőket kéne, hogy tudja:- alvásmonitorozás
- telefonos értesítések (beállítva, hogy csak mail, telefonhívás zizegjen, messenger ne)
- telefonos egyéb dolgok (pl visszaszámláló, emlékeztető)
- óránként/kétóránként rámzizzenjen, amikor nem mozgok már mióta, mert ülőmunkát végzek sokat és nem árt ha zizeg, hogy mozogjak kicsitEzeket tudja mindet az 1S? Ha igen akkor most honnan érdemes rendelni legolcsóbban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest