-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
duronx #14791 üzenetére
Az eszköz BT-a MINDIG megy, és a telefon BT kapcsolatára mondtam, azt, hogy nem megy egyfolytában.
Az egyén is megy egyfolytában, lépést számol, néha pulzust is mér (Ő, én nem kérem) 5 nap ébreszt, ha kapcsolódott a telefonhoz akkor jelzi, ha hiányzok valakinek.
~két hete használom, 88%-on áll az akkuja. Nálad valami nem kerek. Ha garis cseréltesd amig lehet. -
Laci.M
senior tag
válasz
duronx #14787 üzenetére
Igen így van...
Ezért nem értem, hogy lehetséges, hogy én 4 naponta töltöm ő meg havonta (neki alig van használva rezgés, értesítés ügyileg). Jövő héten tesztelem, hogy mi band master nélkül mennyit bír.
Remélem nem a master lesz a ludas, mert nagyon tetszik a sok extra szolgáltatása.
-
Zsolto
őstag
Én ilyen csajosokból rendeltem a feleségemnek, a bal felső sarokból, jópofák és minden rendben van velük. De rendeltem már eggyel jobbra, az eredetiek közül is naranccsárgát és zöldet, többet is, azok is okésak voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest